mandag den 20. juli 2015

Farvel til aupair livet

Jeg startede som au pair d. 4 august 2014 og fredag d. 17 juli 2015 stoppede jeg.
Maiken kom jo herover omkring d. 1 juli og har været hos mig i Sammamish til d. 17

Jeg skulle rigtig have stoppet d. 4 august 2015, men fordi Bo og hele familien skal på ferie til Danmark, fik jeg lov til at slippe lidt tidligere.
Maiken og jeg startede derfor på vores ferie til Los Angeles med 2 uger sammen med far. Efter de to uger med far, tager vi til New York i 2 uger og så hjem til København derfra.

Det har været mærkeligt her til sidst, at gå og pakke sine kufferter og vide, at man måske aldrig kommer tilbage, det har været mit hjem for næsten et år, så det virker helt skørt.

Jeg klappede min bil farvel og hviskede farvel til mit værelse og kattene. Alle fik et kæmpe knus og donuts til middagsmad.
Kristin og drengene var så søde at køre Maiken og jeg til lufthavnen hvor vi så sagde farvel.Vi fløj kl 16.30 fra SeaTac til LAX hvor vi skulle mødes med vores far. juhu
Helt tilfældigt støder vi ind i hinanden og finder ud af hvordan vi kommer til vores udlejningsbil, Dollar. Vi tager en shuttlebus ud til et halv skummelt område og får lov til at vælge en full size car. uuhh.
Vi vælger en fin blå Chrysler jeg ikke kan huske hvad hedder. Men den er fin.
og blå.
meget blå. vældigt fin.

Vi bor i et motel agtigt, det hedder Lambert Inn og er omkring 40 minutter i bil fra Los Angeles centrum. Det er faktisk ikke så slemt, vi fik en lækker morgenmad i dag.


Der var både kelloggs frosties, rice krispies, froot loops og apple jacks.. og müslibar og nogle mega klammo "claws"

Vi har også fået en på opleveren. Vi var ude ved Hollywood skiltet og tage en million billeder


Vi var vist kørt ret tidligt derud, for vi var i tvivl om vi var det rigtige sted, for der var ikke særlig mange mennesker.. da vi besluttede os for at køre hjem, var der spækket med mennesker og traffik, så det var bare herligt.
Vi kørte ind til Hollywood og spiste på Buffalo Wild Wings.
Vi gik langs ned Hollywood Boulevard og så på butikker, pludselig stopper en sælger far og siger han bare EEEELSKER Volbeat og om vi ikke har lyst til at købe en bustur sight seeing for $35, vi siger nej tak, men far får så "presset" ham ned til $15 per person, så vi tager den bustur rundt. 

Vi kørte rundt og så på hvor de kendte ejer huse og tog en masse billeder. Han fortalte at husene kostede omkring $40.000.000 
Det er altså omkring 275.600.000 dkkr!!

Det pisøsregnede lige ned på os, jeg sad heldigvis i midten, så alt vandet sprøjtede på far og Maiken i stedet. haha.