lørdag den 27. juni 2015

Seattle med Tina

Tina er næsten lige ankommet, så jeg tog hende ud og viste Seattle! Eller, lidt af Seattle.


Tina kørte ind til Seattle, det var første gang. Jeg har kørt 2 gange ind til Seattle, så jeg var ikke super kendt, men kunne huske meget af vejen.. Dog kom vi ud på en lille rundtur, da vi tog den forkerte afkørsel. Men så fik jeg da dette fine billede, haha.

Vi tog til Seattle Aquarium og kiggede rundt
 Du kan kæle søstjernerne og sjove.. andre ting.
Ha se! de er ret søde


Der var også 2 sæler! De svømmede bare rundt og ville ikke filmes åbenbart. dumme dyr.
Vi fik shaved ice, hvilket bare er en slush ice i en papvaffel.. det er lidt fjollet, hvorfor ikke bare sælge det som slushice i en kop så.. nå
Men det smagte fint, man kunne selv få lov til at vælge juice der skulle på. måms.

Vi så en henna tattovør dame, så det skulle vi prøve!
hun tog dog ikke kort, så jeg skulle løbe hele Seattle rundt for en automat, men åbenbart var alt lukket, men vi klarede det. juhu.
Vi fik smurt det der henna halløj på, så skulle det sidde i nogle timer. Det måtte åbenbart ikke størkne, så vi skulle smøre noget lime-sukker på, det klistrede herligt. Men det blev ret pænt.
Min er dog næsten forsvundet nu.


Men det var pænt i en uge, så det var fint.

Henna damen spurgte om Tina og jeg var søskende og blev helt forvirret når jeg fortalte hun var fra Norge og jeg fra Danmark. 

Det er også ved at blive varmt herovre. Mellem 25-35 grader, så det er herligt. Jeg er kun blevet solskoldet 2 gange, så det må siges allerede nu at være en fabelagtig sommer.


Jeg bader i Aloe Vera creme, så det skal nok blive godt.