mandag den 15. juni 2015

Postkort fra USA

Og inden blogspam slutter helt, får I lige et postkort med på vejen.

Vejret har været helt vildt lækkert. Der har været nogle få dage med lorte vejr dog. Men omkring 25-30 grader næsten hver dag! woooww

Det er også noget noget tid siden nu, men Bos forældre var også herovre! Det var sjovt at have danskere på besøg.


De havde købt kage hos en dansk bager inde i Seattle.
måms.

Så var jeg også syg og havde rigtig ondt af mig selv.


Men er rask nu.

Cameron havde blokfløjte koncert, som han har øvet sig på næsten hele året. Det var super fint med blokfløjte og xylofoner og jeg skal give dig.


Så fandt jeg noget dansk syltetøj! Boysenbær, min yndlings!


Cooper ELSKER æblegrød. Hans bedstemor, Graw, har lavet noget til ham, som vi spiser med kanelsukker på. Havde helt glemt vi havde makroner! Kæmpe fejl.


Og han ville lave en video til Miffy! Jeg ved ikke om videoen kan afspilles, for min blog er mega dum åbenbart.Så inviterede Bo og Kristin os ud at spise på drengens "Quesadilla house" som er en mexicansk restaurant.


Her mor. Jeg synes jeg ligner PacMan. Den gule runde er spiser spøgelser.. kan du se det?
Bo inviterede os i lørdags til Microsoft Windows 10 fair. wohoo. Hvor vi kunne få Windows 10 som nogle af de første. wup wup. Det er dog kun insider preview, build 10144, for de interesserede. Det tog kun hele dagen at installere, men det var hyggeligt.

Først kunne den ikke installeres på min pc, fordi den var dansk. Så de der nørder prøvede at hjælpe mig, men kiggede bare mærkeligt da de så mit tastatur. haha åårh. de vidste ikke hvordan man lavede " : "
I mens vi ventede drikkede jeg dårlig kakaomælk og vi fandt en hund der ligner Møffen lidt! åårhh

Inde i Microsoft conference center, havde de masser af fin kunst! Midt i det hele, ser jeg så et stykke af Die Mauer! hvad fanden laver du her.


Efter cirkuset på Microsoft, tog vi ind til en slagter. Han havde knorr bearnaise sovs! haha.

Det kan man ellers ikke få her.


Kristin har købt en hummingbird feeder.. Det er til kolibrier! De er altså så fine.. og de flyver bare rundt.. sammen med Guldsmeder. Det var lidt svært at få et billede af den uden at skræmme den væk.


Den stikker næbet ind i den der røde plastik hejs. forhåbentligt får jeg et bedre billede snart.

Lara holder graduationparty i dag. Hun går nemlig ud af Elementary school og næste år starter på Middle School! Ih hun er så stor. hihih.
Kristin har bestilt balloner og kage, og det skal jeg hente. Jeg har allerede hentet ballonerne. hahahaha. Det føltes som en tegneserie med Anders And da jeg skulle få de der åndssvage balloner ind i bilen.
Det var Everythings Party, de har så mange sjove ting! 


I vinduet har de altid ballon ting.. Jeg tror de skrev noget med Cougars, som er et football team herovre.