mandag den 15. juni 2015

En laaang dag hos lægen.

Jeg har været småsyg et par gangen herovre. Dog ikke nok til at jeg gad at tage til lægen.. selvom jeg nok burde.  Det har også gået væk af sig selv, så det var ikke så slemt.

Men denne gang. Jeg havde haft allergi-agtigt i en måned cirka. Jeg var træt af snottet næse og hovedpine. Efter den åndssvage måned, var det også ved at gå væk, eftersom de åndssvage "bomuldstræer" var stoppet med at blomstre.. eller hvad fanden de laver.
Det flyver rundt med ting der ligner bomuld.


Det hvide hejs er sådan noget bomuldstrægøjl. Mega irriterende. Tror jeg er allergisk overfor det.

Nå. Men jeg var begyndt at blive rask. hallefuckingluja. 
Lige indtil, at jeg fik noget der mindede om madforgiftelse. 

Det var sindssyg besværligt!!
Jeg ringede til min mor, for jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg havde skrevet nogle mails til Falck, men det tog en million år før de svarede tilbage, for jeg havde åbenbart skrevet til den forkerte afdeling.
Men mor ringede rundt og fik fat i en svensker. Jeg forstår sgu ikke noget svensk. 
Hun spurgte mig hvad der var galt og om det var noget forsikringen ville betale for. Efter at have talt med hende og ringet rundt tilbage til min mor og til Falcksvenskeren fik vi endelig aftalt, at svensker ringede til deres amerikanske afdeling. 
Og så startede cirkuset.
Den amerikanske afdeling spurgte mig igen hvad der var galt og jeg måtte forklare det hele igen. Hun fortalte, at de havde et samarbejde med en klinik der ikke lå så langt væk. Hun ville dog lige ringe til klinikken først, for at høre om de havde tid til mig.

Klinikken hun så ringede til, var ikke en klinik.. Det var et apotek. 
Så hun ringede tilbage og fortalte mig, at jeg ikke skulle køre derhen alligevel. Jeg havde det elendigt og ville bare til læge NU.

Hun siger jeg kan tage hen til en 'urgent care' som lå 20min væk i bil. Inden hun fik sagt meget mere, var jeg allerede på vej i bilen. 

Hun sagde, at det ville nok tage lidt tid før forsikringpapirene ankom til klinikken, så hvis jeg kunne vente til i aften, ville det være herligt.
ja da. jeg sidder bare her helt syg og venter. nej sgu. jeg tog til den urgent care klinik og så måtte hun bare skynde sig lidt med de papir altså. 

Hun sagde at det ville nok tage 30-60min før de ville få papirene. Men hvis jeg kørte nu, skulle jeg nok ikke vente længe i klinikken. 

Jeg skyndte mig afsted i bilen og kørte til Bellevue. Jeg var lidt i tvivl om hvor den klinik var, så jeg kørte lidt rundt. Jeg så et kæmpe skilt med noget 'social health' halløj, så jeg kørte derind.

Det var et mærkeligt sted. Der var en kæmpe lang kø til lægen og der var nogle desks, ligesom i lufthavnen hvor man viser pas, med glas foran hvor man så skulle tale med en person. Jeg synes det var så mærkeligt, men igen, det gav lidt mening at lægen bag skranken ikke ville blive syg.
Tænkte ikke rigtig videre over det, for folk så syge og gamle ud og det kunne godt være, at mit lægehus var et af de billige steder. De gange jeg har været med pigerne til lægen, har det været sådan et fint og rent sted. 

Der var alle mulige plakater om hvis man var gravid, kunne man få et tilskud af staten til mad og sådan. Jeg synes det var rigtig pænt af lægehuset at give den oplysning! 

Da det så bliver min tur i skranken, fortæller at jeg skal til lægen og mit forsikringsselskab gerne skulle have sendt nogle papir, kigger ekspedienten bare mærkeligt på mig.
"deet tror jeg altså ikke vi kan hjælpe med dig her"
Jeg var ved at blive sindssyg. Jeg er syg, vil til lægen og har talt med 4 forskellige mennesker i telefon i dag. Giv mig dog forhelvede bare en læge så jeg kan få det bedre!!

Jeg spurgte om jeg var på den rigtige adresse. Han smilte og sagde nej..
Jeg var på kommunens Social og Sundhed services.. upsi.  det var hvertfald ikke min klinik.
Han gav mig en rutevejledning og held og lykke.

Jeg kørte rundt i 10 minutter for at finde den latterlige klinik. Jeg var skide sur.

Da jeg kom derind, fortalte jeg alt det med mit forsikringsselskab, og de skulle have sendt nogle papir osv.
De kiggede bare på mig og sagde at de ikke havde modtaget noget. forhelvede altså.

Jeg ringede til nummeret den amerikanske Falck afdeling havde ringet til mig på, og jeg får fat i et oversættelsesfirma..
fuck i helvede
jeg ringede til min mor igen og spurgte om hun kunne ringe til Falcksvenskeren igen og få hende til at få den amerikanske afdeling til at ringe til mig igen. 
Amerikanerfalck ringede så til mig, og hun forstod ikke hvorfor de ikke havde modtaget noget, men hun ville da lige prøve igen.

Efter en time, havde klinikken stadig ikke modtaget noget. 
Jeg ringede til hende igen, fik fat i oversættelsesfirmaet og måtte ringe til min mor, som så ringede til svenskeren og om igen. 

Det tog 3 timer, før den forvirrede amerikanerfalck fandt ud at, hvordan en fax-maskine virker. Eller, det vil sige, at hun sendte klinikken en mail i stedet for. Men hun havde da lige nogle problemer med at stave deres email. forhelvede altså.

Så efter 3 timer kom jeg ind til lægen, de tog mit blodtryk, spurgte mig flere gange om jeg var gravid... hvad helvede altså? 
"er du nu sikker? sådan noget kan godt komme pludseligt"
Kald mig bare Jomfru Maria. 
idioter.

Lægen var russer og lidt svær at forstå, men hun var sød. 
Fortalte hende at jeg ikke var så god med blodprøver, men hun var hjælpsom og gjorde det godt. 
Eller det vil sige, det var ikke en læge er tog min blodprøve, nu hvor jeg lige husker mig om.
Herovre er det nemlig lidt specielt. Lægen er der kun til det højst nødvendige, resten tager "sygeplejersken" sig af. Efter blodprøven, ventede jeg en time. 
Det tog fandme lang tid før lægen kunne kigge på min blodprøve.
Det var ved at blive tid til at køre, fordi jeg skulle hente Cameron fra skole, så jeg nåede ikke engang at få svarene, fordi den latterlige maskine fik en fejl midt i det hele.

Jeg fik noget medicin af lægen og fik af vide, hvis det blev værre skulle jeg bare komme igen.

Efter 2 uger, har jeg stadig ikke fået svar fra prøven, men til gengæld er jeg da rask nu. juhu.

Men jeg fik da et flot blåt mærke. Tak blodtest.