mandag den 15. juni 2015

Au pair meeting

I søndags inviterede vores kontaktperson, Ashley, os til kajaktur!
Vejret var mega dejligt og jeg elsker at sejle!

Vi sejlede i Agua Verde, som ligger i Seattle.
Jeg har prøvet at køre til Seattle en eller to gange, så jeg var lidt spændt på om jeg kunne finde vej.

Jeg skulle hente Jisun og Maddie på vejen. De er også au pairs og rigtige søde!Når man skal ind til Seattle, skal man køre over en bro. Der er to broer at vælge i mellem, den ene bro koster penge, den anden er gratis. Vi tog selvfølgelig den der var gratis, men det er lidt af en omvej. Nu hvor jeg tænker, tror jeg faktisk vi kunne have sparet på benzinen og bare betalt brobilletten i stedet. haha. det er fandme flot.

Nå, men vejen derind gik godt! Vi kom i god tid og kunne tjekke det hele lidt ud.

Det viste sig så at være KUN kajaker. Jeg hader kajaker!! Kanoer er så meget sjovere.

Jeg fik en kajak sammen med Tina, som er nordmand. Hvilket er lidt sjovt, fordi vi taler engelsk sammen.

Vi padlede lidt rundt sammen med Jisun og Maddie.

Det virkede lidt farligt, for der var store både sejlende rundt om os og lavede kæmpe bølger. Jeg havde min taske med fyldt med sodavand og slik. Tænk nu hvis det blev vådt!

Og det blev plaskvådt.
herligt.
Man skal åbenbart ikke have kajaken langt med bølgen, for HELE bølgen kommer op i den åndssvage kajak. Vi blev helt våde. Tak store både, jeg håber I har det godt oppe i jeres varme tørre motoriseret båd.

Men det var hyggeligt. Vi så broen gå op og ned hele tiden for både og biler.


Og Space Needle

Efter at have kæmpet med padlerne, fik Tina og jeg så inde ved tommelfingeren. Det gør herre nas.