mandag den 11. maj 2015

VVVVOOLBEAAT

Det er jo så ved at være noget tid siden nu, det er lidt pinligt.

D. 21 april, 9 dage efter jeg fyldte 21 år, skulle Bo, Kristin og jeg til Volbeat koncert. Jeg fik billetten af Bo & Kristin i julegave!

Det var rimelig vildt.
Der var et elendigt opvarmningsband, og bagefter kom Anthrax på, hvilket heller ikke imponerede mig synderligt meget. Jeg havde heldigvis taget mine pinke ørepropper med, haha.

Har været til 2 koncerter før denne, i Forum og i Vordingborg. Forum var kæmpe stort og i Vordingborg var meget småt. I Seattle var skørt. Siddepladserne var fyldt og folk der stod på gulvet røg hash. whattt.
De gjorde også ret meget ud af, at INGEN under 21 kunne købe alkohol. De havde lavet et hegn rundt om baren og kun folk over 21 år og med et vertikalt amerikansk kørekort kunne komme ind. Jeg har stadig mit under21kørekort som er horisontalt, så fuck dig din dumme hegn-mand.
Prøvede også at liste mig ind med mit danske kørekort, men næ nej, total påståelig.

Men udover det var det mega fedt. Michael Poulsen råbte "SKÅL" flere gange og sang Gardens Tale, hvor Johan fra Magtens korridorer synger på dansk, men det sang han selv. Ret sjovt at se stive amerikanere synge med på det.

Der stod en mand og var fuld, måske på stoffer eller noget, han havde hvertfald en fest og var sletoverhovedetikke i takt med noget som helst musik.

  Starbucks din hat, Nynie?? Jeg sagde Caja!


Jeg kiggede efter nogle 'volfee volsom volbeat' t-shirt, men kunne ikke se nogen. Havde været sjovt lige at hilse på nogen.