tirsdag den 12. maj 2015

Postkort fra USA

Jeg burde måske egentligt bare holde de billeder her til instagram, men jeg gider heller ikke spamme instagram og snapchat mere end jeg gør, og her kan min familie også se hvor sjovt der er i USA.


 Gik rundt i Tacoma South center, der var en eller anden asiat bix, de havde nogle ret mærkelige kager! ikke noget jeg ville ønske at sætte mine tænder i.


Så fandt jeg nogle sandaler jeg ikke tror jeg kan leve uden. haha! de er da ret vilde.


Og så faktisk et postkort i mit postkort, lidt sjovt. Glædelig mors dag!


Jeg er åbenbart allergisk overfor et eller andet herovre, jeg har ikke lige taget mig sammen til at gå til læge, jeg gider egentligt ikke. Så jeg bruger bare en masse snotpapir i steder. 


Jeg viste ikke lige hvad jeg skulle lave. Det startede med at en edderkop kravlede på mig og jeg panikkede, for det bryder jeg mig ikke særlig meget om. Jeg fik støvsuger over det hele og rykket rundt så jeg kunne støvsuge under sengen. Til sidst havde jeg ondt i ryggen og der var rod over det hele og så gad jeg ikke rykke om mere.. Så mit værelse var lidt rodet i nogle få timer. haha. Hvertfald ikke en dag!


Nå, jeg fik ryddet op og rykket rundt. Sengen er rykket ind i hjørnet så der er en masse plads at danse på. Det er lidt mærkeligt, for mit natbord er til min højre side, når man er venstrehåndet skal man lige vænne sig til det. Jeg har hængt nogle familie billeder op og min hello kitty ballon holder det på plads,haha.


Vi var der hjemme og hyggede med citron-jordbær vand. Det var sindssyg varmt.


I lørdags havde Coop lacrosse kamp i Woodenville, det var sindssyg varmt. Tror det var 27 grader. Pigerne og jeg lå på et tæppe og solede og drikkede mere citron vand og hørte musik. Synes selv jeg var ret skarp, brugte min starbucks kop som højtaler, lagde telefonen ned i så musikken blev højere. total macgyver.


Det var 26 grader! Her er vi på vej hjem fra Coops kamp og Cameron posere for kameraet, haha.


Min '1 page at a time' bog er ret hyggelig. 


Jeg fik jo en ny harddisk af min far i fødselsdagsgave, det var virket fint indtil nu. Den passede ikke helt til min pc, så jeg puttede bare noget toiletpapir ned i for at holde den på plads.
Jeg kørte glad til Starbucks for at nyde kaffe, skrive blogindlæg og være lykkelig, lige indtil jeg for tændt computeren og den ikke gider starte op. mega sur må jeg køre hjem igen og græde. Den virker nu, men når man først forlader starbucks må man ikke få refill :(
gratis refill </3