lørdag den 25. april 2015

Scrapbook #1

Jeg har udfyldt en helt scrapbook med lort! nøjs.
Jeg tænkte jeg ville dele dem med dig, ikke fordi den er speciel køn eller spændende for fremmede.. Men jeg har gemt mange ting.. Sådan nogle ting, men synes er meget hyggelige at gemme, fordi de præsentere et minde for mig!

Jeg ved stadig ikke hvad jeg skal putte for forsiden.. den er bare kedelig og brun lige nu.


Ja altås.. man skal jo starte et sted. Første side er ikke skide flot. nå.


Stevnsbladet.. min familie er ret glade for at putte billeder i avisen når man har fødselsdag eller man skulle konfirmeres. Et stort tak herfra...
Anden side er bare et billede jeg godt kunne lide.


FCK. Simon tog mig med til en million FCK kampe, som bare var det bedste.. Sport siger mig ikke så meget. Det blå hejs var fra... måske da FCK vandt over Brøndby? Aner det ikke.
Den anden side ting fra Thailand også var med Simon. Vores flybilletter og en bon på noget tøj jeg købte.


Stinestregen er en pige der har en blog og tegner. Hun er ret sjov. Hun lavede en klip ud pige med tøj, det var da meget hyggeligt.
Anden side er også avis udklip fra alt muligt. Se mit hvide hår! Hvor er det fint.. øv. Vil gerne have det igen.


Flyvebilletter til Paris med gym klassen.. bagved er metro billetten.. eller, den er væk nu.. Næ, den er fløjet over på den anden side.. Hvor vi ser nøglekortet til hotellet 'oops!' vi var på.. det var ikke meningen det skulle komme med hjem! Men det er gymnasie siderne. ih hvor hyggeligt.


Jeg har vist altid gemt sådan nogle billetter. Da jeg var mindre havde jeg det i en kæmpe ramme. Jeg fik bogen her og tog tingene ud og puttede her i stedet.
Massere af biografbilletter og ting vi var til børnefødselsdage. Mener den ene DGI billet er fra dengang Maiken holdte fødseldag. Anden side er pindsvinet fra min Jeffrey Campbell støvler, Heineken tingen ved jeg ikke hvorfor jeg har. Var på ferie i Prag og synes den var pæn. Den er meget gammel og drak ikke engang selv øllen.. hm.


Endnu en side med billetter. Jeg vandt Fuhlendorff billetterne! Tog derind med Pernille, det samme med Sjællands... billetten. Tror jeg det er.
Joboland var dengang jeg var på Bornholm og resten er Tivoli armbånd. Det ene er fra dengang der var musik dag i Tivoli og vi var inviteret til at synge i Tivoli der hvor der er fisk. Mener Simon og hans ven snød sig med ind.. Kan ikke huske det. helt.
Næste side er der et får fra Maiken dengang hun var på Island/Færøerne/derovre.


Dengang jeg var i Tyrkiet med Louise og hendes familie. Næste side, der er fotoet fra Tyrkiet... ja. helt vildt flot er jeg. åh gud.
Nå, men Caja og skiltet lavede jeg på Fyn, da jeg var i praktik i 9. klasse i Svendborg og boede hos Simon.


Endnu et fint billede.
Billetter til Miley Cyrus med Maiken og min kusine, Stine!


Hvis du kender mig, ved du garanteret også at jeg HADER DSB. Og så har jeg gemt min uddannelseskort og ting.. ja. jeg hader jer stadig.
Og igen, FCK billetter med Simon.


Dengang jeg fik gratis Ben & Jerrys fordi jeg sendte en klage ind. haha.
Anden side... ja. masser af gemte skatte.. ved ikke lige.


Gymnasie billetter! Rune Klan billetter med Simon.
Næste side: Vallåsen! Virkelig gammel, har ikke været der oppe i mange mange år for at stå på ski.
Jeg tror parkeringsbilletten er fra dengang vi kørte ind til København.. jeg mener mor kørte og det var ganske forfærdeligt. haha.
Imperial billetter vi fik gratis! yay.


Min familie lavede en hurtigt "Guuud ja, det er da sidste gang vi ser Caja!-fest" og min søster lavede et fint kort, og min kusines søn Dian, tegnede et fint kort.


Flere "farvel" kort!
Maiken og jeg tog i bonbonland nogle dage før jeg tog til USA. Bonbonland er for feedt.


Halleluja, USA billetter og jeg skal give dig.


Mere USA ting. 'God tur Jette' er fra Stevns kommune, kendte hende ikke, men det va rmeget hyggeligt. Hun skrev noten og sendte sammen med mit internationale kørekort. Det er da meget hyggeligt.
Næste side er vist første middag i USA.. men er ikke sikker. Og en fly-serviet. haha.


Pigerne og jeg tegnede monstre og skrev mit navn med fine farver.


flere monstre og andet gøjl. Vi tog op til Crystal mountain og spiste en dag. Det var en af de sidste dage, den gamle au pair, Victoria var her.


Og så tilbage til memorylane. Et postkort fra Rikke, som også har nogle år på bagen. og så den der åndssvage shots ting... kan ikke huske hvad det hedder.


Postkort og pakke fra min familie!


Da jeg kom her over, brugte jeg alle mine spare penge på make up.. ved ikke hvorfor, går næsten aldrig med make up. men fint er det da.


Nisa's fødselsdag på Space Needle. Hvor man sidder og spiser, kører rundt. Det tager omkring 46 min at komme 360 grader rundt, så man kan se hele Seattle by. Super fint. Men! det betyder jo også, at man kan sætte hyggelige noter til folk og have en lille chat. Det gik også godt for Nisa, for et ældre par kom over og gav Nisa nogle penge som fødselsdagsgave!
Næste side er armbånd fra Great Wolf Lodge hvor vi overnattede  sammen med pigernes girlscouts.


Billetter fra Mariners, som er baseball.. hvilket ikke var super spændende.
Næste side er en lomme, inde i ligger der udprintet vejviser til hjem.
Det var første gang jeg skulle finde fra Bo's arbejde til hjem.. Har vist også et indlæg et sted om det. åh gud. nå. Kan ikke lige finde det. herligt. Men siden da, har jeg haft GPS i bilen.


Dansker pakke fra min moster hvor jeg fik mit nattrøje, som jeg er meget glad for. Det er en H&M trøje som medarbejdere havde på for noget reklame hejs. Den er bare så god at sove i. Ikke for varm, ikke for kold.


Man skulle tro der var mere orden i sådan en skrapbook, men nope. Flere sedler fra Space Needle.
Næste side er en .. Star Wars figur.. Jedi? Cameron har foldet til mig i origami. uha.
Vi var i biografen og jeg fik en latterlig stor sodavand, så jeg klippede logoet ud og puttede her i.


Søde julekort fra familien.


Julepakke fra min anden søde moster, Lisa. Det har ellers været Nete der har haft travlt med at sende pakker. Der er ret mange frimærker, men de sendte mig også en masse lækkerier. mmh. Faxe Kondi mener jeg. ja tak! Jeg har stadig nogle tilbage. hihi.


Julekort og gavekort til Starbucks. mmh.


Sendte nogle pakker og modtog nogen!


jul jul jul! Den anden side er en lomme, med en masse julekort under.


Rækkefølge? nope. Nu er det Halloween og fik et fint billede/kalender!
Næste side: Jeg startede i skole, så jeg fik et fint kort og gaver af børnene. Så hyggeligt!


Mit kørekort! og nogle ting.
Og et rigtig kort fra da jeg startede i skole! Tak Bo & Kristin.


Nu det jul! juhu.
Min skøre moster sendte mig en kæmpe pakke, som hele familien vist har været med til at lave. Hun sendte nogle søde små røde pakker med slik i til hver dag. Næste side er da vi var i kirke juleaften. Der står en masse ting i forhold til den man får hjemme i Store Heddinges kirke!


Flere pakker og kort fra familien hjemme i Danmark.


Jeg blev helt vildt syg her for lidt siden. Tror noget af det pollen allergi, men jeg havde det virkelig ikke godt, så jeg fik et fint kort af Nisa.
Jeg kan ikke huske hvad bonnen er på.
Jeg fik et gavekort til Mod Pizza og det ved siden af er et Valentine's kort fra Cooper!
Vi var i zoologisk have på et tids punkt.. Bonnerne oven over er for mit amerikanske kørekort!
"Metro" er busbilletten, som jeg ikke forstod meget af. De små billetter er fra dengang Kristin havde noget bingo på sin skole.


Vi er tilbage til julen, hvor min søde far gav mig min elskede baby, iPhone 6 i julegave. yay.
Jeg fik også et fint kort af Easter Bunny! samt en masse lækkerier i min påskekurv. Tak Easter Bunny.


Sidste side i min scrapbook! Busbilletten fra tidligere, jeg skulle til au pair møde inde i Chihuly Garden med de andre au pairs. Jeg kom dog lidt forsent, men det viste sig, at der slet ikke var andre au pairs. haha. Men det var sjovt at se. Næste side er fra min fødselsdag!! yay!
Jeg fik igen et fint kort af Cooper, med en 'kuvert/pung' til alle mine dollaaarsss.
Jeg fik også et visa kort med penge på! Og starbucks kort. <33 jeg elsker starbucks. haha.


Nu er jeg begyndt på en ny, den er ret hip, der er små lommer til billeder i.
Jeg bruger Smash book som scrapbook,  der er nogle der går helt vildt op i det og de er også super flotte... jeg kaster bare mest tingene ind. Men det er nu hyggeligt.