mandag den 13. april 2015

Påskeferie i Ocean Shores

Vi fik pakket og gled stille og rolig til Ocean Shores. Det er en tur på omkring 3-4 timer! Hvilket var herligt med en masse børn.


Jeg hørte podcast hele vejen, Mads og Monopolet, det er nu altså sjovt.

Vi ankom sent om aftenen til den flotteste solnedgang. Jeg havde glemt mit kamera, så tog det med min iPhone.
Vi ankom til huset vi skulle bo i. Jeg boede på værelse med pigerne, hvilket faktisk ikke var så slemt. De var meget søde.
Sengen jeg skulle sove i, var latterlig høj. Det er sådan at man skal hoppe op for at nå, og sengetøjet var utrolig smukt. haha.

Vi brugte mest tid på stranden, det var super hyggeligt. Vi købte drager og jeg var mega god til at flyve dem.

Første dag på stranden var tirsdag:
Der var mange døde krabbe... skalder? jeg kan ikke huske hvad de hedder, men det var sjovt at træde på dem. Det var ligesom at træde på chips, hihihi. Det knaste på en god måde.

Cooper fandt et gemmested nogen havde lavet, mega sejt!Onsdag tog vi et andet sted, stranden er sindssyg lang og bred, så vi skulle prøve det hele.
Bo hyggede sig meget med at lave ULOVLIGE donuts på stranden. fyyyha!Vi har ikke rigtig fundet noget navn for hele familien, mit foreslag er Lundaghan! Men det er vist en proces. haha.

Fabulous Cooper! Og alle børnene med deres fine spande.

Der var en hel butik fyldt med haj ting. Cooper er kæmpe haj fan og har faktisk en haj der hedder 'Caha' men tror hans kat, Max, dræbte den. åårh.


Om torsdagen tog vi et nyt sted på stranden, hvor folk ikke kunne køre i bil på stranden, det var lidt mere sikkert...Det var ikke så varmt, men det blæste til gengæld ikke lige så meget.


Se lige hvor sjov den ser ud. Den er knas tør og har mærkelige ting på sig. Total ulækker.Åbenbart var UV index helt vildt højt, for jeg blev solskoldet.. I hele ansigtet.. som den eneste.
Det er i dag søndag og jeg kan stadig mærke det. øv.


Der var åbenbart også ret mange hvaler! Den sorte prik bag Bo, hiiihi, er vist en spækhugger!


Men solnedgangen var fin.

Om fredagen tog vi hjem og en masse oplevelser rigere. Det var herligt at komme lidt hjemme fra og få fælles minder!
Vi kørte rundt på stranden en sidste gang og så ellers hjem ad.
På vejen hjem spiste vi på Buffalos Wild Wings, jeg var mega sund og spiste en salat, haha. Ved ikke om kyllingen med massere af BBQ sovs var super sund.

I dag er min fødselsdag, yay!