torsdag den 9. april 2015

Påskedag

Søndag d. 5 april var det påskedag og kl 8:30 blev vi alle vækket af børnene, der var helt oppe at køre fordi Easterbunny havde været på besøg!

Easterbunny havde lagt æg i hele haven, som børnene så samlede i en vældig fart. Aldrig har jeg set børn løbe så hurtigt. Inde i påskeæggene, gemte der sig chokolade. mums!


Påskeharen havde også lavet fine påskekurve med påskechokolade og påskehejs i, selv en til mig!
Jeg fik lækker chokolade, fisk og en fin Hello Kitty bamse. Mange tak påskehare.


Cooper har læst 'Splat the Cat - Where's the easterbunny' højt for mig den sidste uge, hvor der ligger fisk i påskekurven.. eller sådan noget, derfor lå der også fisk i min kurv.

Vi tog i kirke 11.00 hvilket var ret sjovt. Det var samme kirke vi var til julegudstjeneste i. Der var pyntet fint op med blomster og tjuhej.
Musikken i kirken er noget anderledes end det fantastiske kirkeorgel vi har i Danmark. Her er der altså fart over feltet med guitar, trommer, saxofon og jeg skal give dig. Sangene er peppet noget op og så er der ellers fest.Det, at det er så festligt, gør det svært for mange. Jeg så et barn lave \m/ (forestiller djævlehorn, som når man høre vild rock musik) og da Jackson 5 kom på, blev jeg da i tvivl om jeg skulle stå op eller sidde ned.

Da vi kom ud af kirken stod et fint kors, hvor man kunne sætte blomster på.
Jeg er ikke sikker hvorfor, men fint var det.


Vi kom hjem fra kirke og fik brunch! yummi.

Efter slappede vi bare af, legede og løb rundt. Vejret var super dejlig og solen skinnede!


Jeg fik også fødselsdags/påske agtigt æg af min mor, mange tak!1. april havde jeg lavet kort til min søster, simon og min morfar, men fordi jeg havde puttet chokolade i brevet, kunne man åbenbart ikke sende det som normalt kort, så skulle jeg til posthuset og det var jeg altså for doven til...
Så nu ligger de bare og hygger sig derhjemme på mit bord. Ved ikke om jeg skal sende dem eller bare lade dem være. hm!