mandag den 13. april 2015

miiiiiiiiiiin fødselsdag! 21 år juhu

Jaaaa! I dag er det min fødselsdag. Jeg fylder 21 år. Hvilket betyder at jeg nu kan indtage og købe alkohol lovligt. Hvilken dag!

Jeg sov ret længe, da jeg har brugt hele påskeferien på at se Breaking Bad, så vågnede kl 10:30 af min søster der ringer med Tommy Seebach og jeg skal give dig. Det plejer normalt at være mor, men Maiken var nu altså hurtigst. haha.

Lidt efter kom det syngende hold ind med gaver og sang. Ih hvor er det hyggeligt. Jeg fik nogle skønne gaver!


Børnene gav mig det fine kattekort, birthday crown og starbucks gavekort. Cooper havde lavet en fin origami pung og vifte til mig. Jeg fik også et prepaid Visa kort til når Maiken og jeg skal ud at rejse. Jeg har ikke helt styr på hvordan man bruger det, men det finder jeg jo nok ud af! juhu.

Jeg fik også penge af min mor, morfar og min moster Dorthe og onkel Michael! :) Hvor er Mobilepay altså smart.

Jeg tog et helt vildt hurtigt bad og så skulle vi ud at spise.
Da vi ankom var der omkring 45min ventetid, hvilket vist er ret normalt for den restuarant. De servere morgenmad hele tiden! nøjs. Men vi ventede på den pæneste måde vi kunne:


Se lige hvor lækre vi er! Vi lavede fine kranse til alle der ville have en.


Tjek så lige det mad ud.
Send fadet rundt!
Der var virkelig meget mad. Jeg fik scramble egg med skinke og ost. 'Røde' brasseret kartofler og biscuit. Må dog indrømme, at Kristin biscuits er bedre. måms.
Tallerken ved siden af, var der et stykke kanelsnegl på, nok det bedste jeg nogensinde har fået. Mums det var godt! Den var på størrelse med et hovede!


Mor er blevet total hip på Facebook og lagde et billede op af min gave. Jeg har i forvejen nogle fine ugle tallerkener, men manglede lidt nogle frokosttallerkener, så det har jeg nu! Og nogle små skåle. Hvor er det fint.
Og se lige hvordan hun rigtig har lignet det hele op.


Vi kører åbenbart meget ugle tema er til min 21 års fødselsdag, ikke at det gør noget, men min søster havde også fundet et fint billede til mig.


Lige nu ligger vi alle sammen i 'foodcoma' fordi vi har spist så meget. puha. Vi ser Big Hero 6 for anden gang, den er simpelthen så sød.

Da vi kom hjem fra restuarenten, fik jeg øje på en glemt hello kitty ballon i garagen, hihi, så den fik jeg lige med. neeej den er fin. Og så lige et billede af mig og mit solbrændte ansigt.