fredag den 3. april 2015

Chihuly glass garden

Det er lidt tid siden nu, men jeg var i Chihuly glass garden til et au pair møde, hvor ingen mødte op. juhuu. Men jeg blev nogle oplevelser rigere.

Chihuly garden ligger i Seattle, så jeg valgte at tage bussen derind. Det var specielt, for jeg aner intet om deres bus system. Det er ikke ligesom i Danmark hvor de viser zoner osv. Jeg forstod det ikke, og de har ingen rigtig god rejseplan-app!
Jeg brugte Google Maps med deres rejseplan hvilket virkede fint, det var bare irriterende man ikke kunne købe en busbillet på telefonen, for jeg har - stadig - ingen ide om hvordan det virkede.

Bus billetten kostede $2.50 hvilket er omkring 17kr. Men det var åbenbart kun halvdelen af vejen, jeg forstod det ikke og steg bare ind i bussen, chaufføren sagde jeg bare kunne gå ind, han havde ikke tænkt sig at forklare bussystemet til mig hvertfald.

jeg lavede samme nummer da jeg skulle hjem, for hvad jeg kunne forstå var, at busbilletten virkede fra kl 14 til 04.

Nå. Men det tog mig en krig at komme derind og hjem fra Seattle, fordi jeg ikke steg af når den ville have mig til det og jeg kom forsent til bussen. uups.


 Juhuu Space Needle!
Ved ikke lige hvorfor billedet af bussen skulle med, men den ligner meget en dansk. De havde også noget 'rejsekort' agtigt.
Jeg gik og lyttede til sådan et fint podcast de havde lavet. Men det var sgu for kedeligt, så det blev bare spotify.


Det ser ikke så stort ud på billederne, men jeg tror den blå der nok var på længde med mig. Den var kæmpe stort. Billedet lige oppe over teksten her var spidsen, de der kugler agtig var nok på størrelse med en lille knyttet næve.Det var super fint. Der var mange der lagde sig neden under og kiggede op på glasblomsttingen. Folk skævede lidt, men det var nu meget hyggeligt.

Det hedder jo 'garden' så der var en masse ting udenfor. Det regnede, så folk gad ikke rigtig gå derude, hvilket er en skam! Det var ret sjovt at se blomsterne sammen med glasset. Det var ret imponerende.Er det ikke vildt? Den er lavet af glas!


Og se hvor blomsterne er sprunget ud her. ih hvor fint.

Jeg mødte en mand på vej hjem fra bussen, han fortalte at han havde været der da det var mørkt og det var super flot, for der lyser det på glasset og nogle har lys inden i!
Tror Maiken og jeg skal derind når det er mørkt.