lørdag den 21. marts 2015

Postkort

Jeg er blevet lidt doven med alt det blog fis her.. men det er også mest fordi, jeg ikke føler jeg har noget specielt interessant at skrive. Så det bliver lige en kort opsamling af hvad der er sket den seneste tid!

Jeg afsluttede photoshop kurset, hvilket var super sjovt. Jeg burde måske øve mig lidt på det, men synes russisk tager alt min tid. Min lærer giver os flere og flere lektier for, her sidst skulle jeg skrive 14 sider tror jeg. Åh gud. Men det er sjovt.

Så var jeg til en fin frisørsalon, hvor jeg fik en lille... slå-om-halløj på. Vidste ikke lige helt hvad det gik ud på, men jeg sagde bare mange tak.


Frisøren var kææææmpe stor. Der var nok 20 stole i det ene rum og 10 stole inde i rummet ved siden af. De havde også spa, hvor jeg fik ordnet mine øjenbryn. nøjs. 

Så havde pigerne og Cooper fri en fredag, hvor skolen så havde planlagt man kunne tage i SkateKing, så det gjorde vi. Det var sjovt. Cooper spillede på alle maskinerne mens pigerne skøjtede.

 Til sidst legede de.. buggi-vuggi? højre fod ind, højre fod tilbage... lalala. Hvor Cooper også var med, selvom han ikke havde skøjter på. Cooper synes det var så sjovt, for han havde ikke skøjter på, de han var bare mega 'ulovlig' uuuh.

Cameron har travlt med sit Science Fair Project.
Det skal man åbenbart lave når man går i skole og alle forældre hader det. Cameron skal lave en stor planche med hans projekt og på onsdag skal han så fremlægge det på skolen sammen med alle de andre børn og deres projekt.
Cameron valgte MENTOS COKE EEEXPLOOSIOOOOON
Han var meget vild med at det var en EXPLOSION
Så det har vi bare hygget helt vildt med. Det tager en krig af tid. De skal skrive hypotese, data og konklusion og variabler der kunne spille ind og printe det og sætte på deres planche.

Når ja! Så har det været St. Patricks Day
Jeg gik ikke særlig meget op i det, og tror egentligt ikke nogen af os gjorde. Børnene havde lavet en Leprechaun fælde. Leprechaun tror jeg er de der dværge der stjæler guld fra guldpotten forenden af regnbuen. Jeg har ikke helt styr på det, men jaja.
Børnene var hvertfald meget kede af,der ikke havde været en Leprechaun i fælden og tabe alt sit guld.


Meninge var at han skulle falde ned i koppen, og tabe guldmønterne. Han ville blive tiltrukket af guldstrimlerne. Super smart. haha.

Og det har været 'Daylight Saving Time' så nu er der kun 7 timers forskel på Dansk og min tid wohoo.