mandag den 2. marts 2015

Postkort fra USA (før jeg døøøøøøør!)

Ja
Jeg var nær dødens rand i weekenden. Man kunne sige jeg overreagere, men det tror jeg bestemt ikke. Jeg var blevet smittet af børnene. 
Cam, Nisa og Cooper var syge i sidste uge. De kastede op og havde det bare helt vildt dårlige. 
I weekenden blev det så åbenbart min tur. øvs.

Om fredagen, havde vi været til hockey, som var vildt sjovt.
Folk går helt vildt op i det, vi så ikke nogen stor kamp, eller, det var sådan "ligaen" under den gode liga. Jeg har ikke styr på det..... Men det var sjovt. Jeg vidste slet ikke det var så underholdende. Jeg havde forventet noget ligesom det rundbold der vi var til. Baseball kalder de det vist. Så jeg havde taget min tablet med. 
Men der var altså fart over feltet og de sloges! nøjs!

Det var lidt skørt, midt i kampen så man pludselig to spillere stå og slås. Og de gav ikke bare sådan om. Amerika.. simpelthen.Så fik vi også sjov is! Dippin' dots. Det er ligesom normalt fløde is.. .bare anderledes, ikk? 


Om lørdagen skulle jeg til Photoshop klasse. En klasse tager omkring 4 timer, men jeg var så syg og dårlig, at jeg blev nødt til at tage hjem. Jeg lignede ærlig talt også lort. puha. Jeg kom hjem, kastede op og havde helt vildt ondt af mig selv. 
Jeg var også heeeeeeeeeelt alene hjemme, for de andre var taget til Kristins familie i Seqium.. Som ligger et stykke væk. 

Så jeg måtte helt selv op af sengen, hente vand og drikke. Jeg spiste også sodavandsis og isterninger. Det var nu meget rart. Jeg synes også lige I skal have et stemningsbillede, så I kan se, at jeg faktisk kunne høre døden kalde på mig:


Se lige hvor øm jeg er. Jeg var meeeeget syg.

I dag har jeg det dog bedre, så det er meget rart. Jeg har spist lidt, men får det sgu mærkeligt hver gang jeg klemmer en bid ned.

-
Så har jeg købt mig et mega smart memorycard til mit kamera, som uploader til min telefon over wifi hver gang jeg taget et billede. Det fandme smart hvis man nu var sådan en instagram type... Jeg synes dog billedet bliver ændret lidt meget i farverne.. men jaja. Det er okay. Det hedder Eye-Fi og jeg synes det var et vældig smart (måske lidt impulskøb).

Så fik jeg et nyt sengebetræk.. som er vældig fint.


Så var Kristin så sød at give mig et gavekort på et fint lækkert pizzaria, så jeg kunne få lækker frokost om lørdagen.. At jeg så blev syg og kun spiste sodavands-skub-op-is hele dagen, var jo ærgeligt.


Så har jeg købt en t-shirt jeg er meget glad for, for jeg er blevet total Arrow fan, og hovedpersonen følger jeg på facebook, han er ret sjov. Han solgte nogle t-shirts for et godt formål, 'sinceriously' handler om, man skal tale pænt og give god karma osv. 
Se lige hvor rask jeg ser ud det! næææjj
Kristin holdte ferie hos sin veninde på Stanford University her i mid-winterbreak, hun købte en fin t-shirt til mig:
Og den er bare mega lækker blød! yay.

Mig og Bo var ude at stå på ski d. 20 feb.. kan ikke huske om jeg har fortalt det, men der var jeg virkelig smadret dagen efter. Så er jeg blevet ret god til russisk. Kinesisk halter stadig, men øvelse gør mester.. ikk?
Jeg kan læse russisk, hvilket jeg synes er rimelig sejt, for deres bogstaver er mærkelige!
Og jeg har lært at skrive mit eget navn på russisk med sammenhængen håndskrift:

Det er Кайа hvis man skriver det på pc. omvendt ^n, hvor sejt er det lige!

Så har jeg ryddet op på mit værelse. Jeg viste ikke hvor jeg skulle gøre af alle mine parfumer og lort uden at det kom til at rode helt vildt. Så jeg pakkede to skotøjsæsker ind i gavepapir, og se lige hvor fint det er. Det ligner slet ikke jeg roder nu.. næsten. 

(Se mor, jeg er meget glad for min kalender. Den hænger lige der, og jeg kigger bare på den næsten hele tiden..!)