lørdag den 21. februar 2015

Zoo with Kristin and the girls!

Kristin inviterede mig og pigerne med i zoo i Seattle. Hun fortalte at hende og drengene plejer at gå i zoo flere gange om året.

Det var rigtig hyggeligt og anderledes en zoologisk have i København. De har så mange skøre dyr herovre. Der var to kæmpe brune bjørne der lå og sov lige foran os!
Der var de sødeste .. surikater hedder de vist på dansk. På engelsk er det meerkat. Har altid synes Miffy, min hund, minder lidt om en Meerkat.

Zoo'en var meget fin. Der var så hyggeligt og man følte man gik i en jungle. Der var træer og natur over det hele. Der var også en stor park hvor børnene kunne lege. Vi gik rundt i flere timer og fik nået 10000 steps. Vi går meget op i steps herhjemme, haha!
Vi fodrede også fugle, der var nogle super flotte fugle! Fik ikke et billede af dem, for havde travlt med at fodre fuglene. Der var en undulat der var mega grådig.
Vi gik forbi en giraf der var igang med at spise. Den var mega sjov. Den stak lige hovedet ud for at tjekke ud hvad de der skøre mennesker lavede.
Der var et lille skur med 'bugs'.
Der var de klammeste edderkopper og ting. Der var en edderkop, der ikke havde glas foran. De sagde den ikke vil kravle væk fra sit edderkoppespin, meeeeeen, det stolte jeg altså ikke på. Jeg gik en fin stor bue uden om.
Tilgengæld var der nogle søde biller, de var flotte.
Og ham manden der ordnede skorpionernes bur var sød at kigge på.. hihi.


Jeg glemte næsten!
Vi så en Komodo Dragon.
Forfanden den er grim. Det er vist den ældste race dyr eller sådan noget. Fy for.. den ville jeg nødig møde.
Jeg glemte at tage et billede af den, men der er heldigvis en masse på Google:


Og så var der endda en baby komodo dragon. Den var ikke engang nuttet. Ellers tak siger jeg bare.