tirsdag den 13. januar 2015

Ski i USA!

Jeg har jo investeret i et par ski, støvler, hjelm og hvad der ellers høre til for at stå på ski.
Jeg købte min hjelm i noget lagersalg-ish 'SkiBonkers' og ski, støvler og stave i 'SkiSwap' som er noget kirken herovre stabler på benene, hvor folk så kan sælge deres gamle ski udstyr. 
Bo er så sød at låne mig Judiths gamle skijakke og skibuks, jakken er lidt stor, men det gør ikke noget, så kommer sneen ikke så let ind.Når jeg er færdig herovre, tager jeg min hjelm med hjem, men Kristin har fortalt hun gerne vil købe det når jeg er færdig. 


Turen var en 40 minutter, som du kan se på billedet.
Det gik for det meste bare lige ud, så det var nemt at finde, jeg havde dog både min telefon, GPS og oplader, så hvis det gik galt, kunne jeg finde vej med enten den ene eller den anden. 

Der var ikke meget sne, man kunne se grene der strittede op og der var jord nogle steder, men det var rart at komme ud.

Bo holdte footballgameparty med en masse børn og voksne inviteret, så jeg synes det var herligt at komme væk, haha.Der er West, Center og East.
West er vist børne/begynderbakker
Center er for lidt mere øvede
East ved jeg faktisk ikke, jeg tror ikke man kan stå på ski der.

Jeg stod vist på ski i West, jeg kunne ikke lige finde ud af hvad der var hvad, så jeg tog bare bakken nærmest skiværkstedet.
Jeg skulle jo have indstillet mine ski først, så måtte slæbe det hele op og ned i bilen, puha.

Jeg talte senere med en Ski..Patrol mand, fik ikke fat i hvad han sagde da jeg hørte musik, jeg tror han kom fra Sverige. Vi talte sammen i liften, han kommenterede min Fjällräven taske og fortalte hans børn lærte svensk et sted i byen. 
Han fortalte også at sneen i West var bedre i dag end på Center, så det var vist held at jeg endte i West. Det er alligevel nogle år siden sidst jeg stod på ski. Tror sidst var det i 2011, hvor vi holdt jul i Østrig. 
Men man glemmer det ikke sådan, det er ligesom at cykle. 
Jeg tænkte på at vise pigerne Thomas Uhrskov videoer, de er lærerige og han er lidt sjov. Vi har hvertfald haft det sjovt, han har en øvelse hvor man skal sige som en gorilla, jeg griner stadig. Det ser så dumt ud at stå på ski og skrige som en abe. haha.