fredag den 23. januar 2015

Seahawks NFC Conference Champions

Hele familien havde gået hele ugen og summet om en eller anden vigtig kamp i weekenden. Jeg melder stadig pas på det der football, så jeg fangede ikke helt hvad det var folk talte om. Men hvertfald at det var en speciel weekend og om fredagen skulle man bære blåt.. Jeg har altså ikke noget blåt tøj. nå.


Om lørdagen tog vi ud og stå på ski, mig, pigerne og Bo. Det var super sjovt og pigerne var super dygtige! Vi stod op før fanden fik sko på og kørte til Snoqualmie for at stå på ski. Da vi kom, sne/haglede/regnede det lidt og vi måtte indse, at det nok ikke var en heldagsfornøjelse. Vi stod på ski i 2 timer, spiste lidt frokost og trillede hjem igen.

Kristin og drengene var rundt i Seattle og hygge.
Som I kan se, sneede det!
Men til sidst blev det til noget værre noget. Sneen klisterede til mine briller som is og jeg kunne absolut intet se.
Bo førte an, hvilket var herligt, for da han faldt i den ujævne sne, kunne mig og pigerne roligt løbe en anden vej. hihi.
Dog, da vi skulle krydse heeeeeeele pisten, fandt Bo et ujævnt sted igen, og det gik bare super godt. Lige indtil den farlige sne fangede! min ski, og jeg faldt...
Og da jeg fik rejst mig op, faldt jeg så igen.
Men ellers var det bare herligt.

Og så kom dagen, alle åbenbart havde ventet på. Det var meningen at hele holder skulle hjem til en af Bos venner, men da Bo i stedet for besluttede at købe billetter til denne fantastiske kamp, blev planen anderledes.
Pigerne skulle hjem til deres veninde
Drengene blev hjemme og hyggede med mig! (jaaa cajaaa)
Bo og Kristin tog til Seattle kl 9 om morgenen! for at se kampen på stadion.

Drengene var ret sjove. Kampen var elendig, Cameron blev så sur, at han bad mig om at slukke det hele og lade ham være.
Senere kom han dog op igen, og så kampen videre. Det endte da også med Seahawks (som vi jo holder med) vandt. Så det var bare lykkeligt.

Drengene havde lavet en .. skittles lego vogn hvor de kunne tage en skittles hvis Seahawks gjorde noget godt. Den var super fin.Drengene havde også pyntet fint op med Seahawks tæpper, tørklæde, perleplader og lego ting.