onsdag den 24. december 2014

Ris ala mande i USA!

juljuljuljululull
juuhuu
Der findes ikke jul uden risalamande. Jeg kan simpelthen ikke leve uden. haha.

Så jeg stod for den, og jeg synes måske den er blevet liiiidt lind, men håber en tur i køleskabet gør den god.

Jeg har lavet risengrød 3-4 gange, 2 gange med noget risotto ris og 2 gange med dansk importeret pama ris.
Jeg synes pama er bedst, men altså, jeg måtte jo spare lidt.

Jeg plejer at bruge KvaliMads opskrift, for jeg synes han er så sjov og har nogle gode tips. Foreksempel at lave det i ovnen hvis man er newbie.
Mælk brænder på over 130grader, så hvis man laver det i ovnen, sætter ovnen på 120 grader vil den slet ikke brænde på! Det har virket for mig hver gang, men det har taget 2 timer. Det er ret lang tid, men ja.

Jeg lavede sidst risalamande med KvaliMads opskrift, som jeg synes har virket super fint. Men nu har jeg kastet mig ud i en større portion og lavet med Prices opskrift, som jeg kun lige kan finde på deres facebook profil.. sååe.. ja.

Der er blevet ret meget, og jeg tænkte.. hvem kan spise så meget?
Der er til 8-10 personer, og vi er.. 7.
Men jeg kan sagtens spise risalamande den næste uge, haha.

Jeg var dog lidt hip, og puttede lakridsgranulat i halvdelen af portionen. Lara er TOSSET med lakrids og det smagte faktisk ikke super dårligt, så det skal nok blive spændende.

Billeder af hele julemiddagen kommer i morgen. yay!