søndag den 30. november 2014

November i billeder

Det er virkelig sket så mange ting, så jeg kun kan huske det ved at kigge på de billeder jeg har taget.

Jeg har købt en masse sjove ting at spise. hæhæ.

Ja jeg ville gerne have drejet billedet, man det kan man åbenbart ikke.
Det er Rice Krispies som vi kender dem, men der er chokolade i dem her og væltet i noget flydende skumfidus.

Det her er et morgenmadsprodukt. Fy for helvete det smager grimt.
Øv
Det stank af .. kanel,tror jeg. virkelig ad. 

Så var jeg i World Market. Det kan man købe importeret stuff til en mega overpris.
Jeg købte 'ebelskive' pulver, men det er lidt mærkeligt, for der skal blandes sukker, æg og mælk i det først. Så har jeg købt hello kitty chokolade pulver, som vist skal være lyserødt?! jeg har ikke prøvet det endnu, men glæder mig.

Og så købte jeg den her sodapop.
Japansk vist
Ramune soda
Der var en lille sjov kugle i, det var lidt mærkeligt. Smagte ikke særlig godt. Ja det har været en fin måned.
Jeg startede på Gærda. Hun er faktisk klar nu og venter bare på jeg kan bage et brød. Synes det er svært at finde en god opskrift.. hm. Ved Claus Meyer har nogle gode.Så gik jeg rundt i Redmond, som er blevet super hyggelig.
De har fået et fint udendørs pejs ting, den varmer faktisk. Super lækkert. 


Så var jeg inde i en smart møbel butik, synes de havde nogle flotte pyntet juletræ, men fik kun taget billedet af den ene, for så stod der kunder i vejen og alt muligt. iih gamle rige damer.Så fik jeg købt en Seahawks trøje, med i var et par afslapnings'yogapantsy' bukser. De var købt i Pink, som er en afdeling i Victoria Secret. En dag køber jeg undertøj i Victoria Secret, men synes det er dyrt, så vi venter på et godt tilbud, haha.

Og så står jeg til sidst med to kaffer. mmmh. 
Der var nemlig 2 for 1. Og jeg ELSKER Peppermint Mocha. Og elsker, som i virkelig. Det er min baby.. for de 20 min det tager at drikke. Det er en del af deres julesortiment, så lægger mig til at dø den dag de ikke har det mere. I den anden kop er der Chestnut Praline latte. Altså, Kastanje-konfekt-latte. Den smagte okay, men ikke nær så dejligt som peppermint mocha. Jeg er stadig ikke hardcore kaffeelsker.

Jeg måtte indse det kun bliver koldere og jeg købte mig en jakke. Jeg har gået og kigget lidt i Macy's som er en slags Magasin. Det er mærkevare og tit ret dyrt. Jeg synes dog ikke der er ret mange andre butikker, det er lidt mærkeligt.
Der er til gengæld rigtig mange butikker hvor man kan købe brugt tøj eller restlager, og det ELSKER jeg! haha.
Jeg fandt denne fine Calvin Klein jakke, ja hallo, til $38 ~228kr
Og ikke nok med den er billig, er det en størrelse XS! hahaha
Tror ikke jeg har tabt mig, tror bare det er nogle ekstrem store størrelser.


Så lavede vi alle sammen havregrynskugler, mmh.

Og de blev da ret fine var?
Jeg tror jeg havde hældt for meget kaffe i, så de blev ret flydende. Men da de kom i køleskabet blev de fine. mmhI onsdags, tror jeg, havde pigerne fri kl 11.30. Vi skulle så finde på noget at lave. Nisa kom løbende om af trapperne med makroner fra Danmark i hånden "Caja! Vi skal lave noget med dem! Skal vi ikke bare spise dem rå?!"
Såå.. I stedet for at spise dem rå, så puttede vi dem i chokoladecupcakes. 
For at gøre det endnu sjovere, puttede vi en skumfidus oven på og ind i ovnen lidt. mmmh


Jeg kan godt lide at gå og kigge i butikkerne. Jeg fandt disse!! mmmhh
Der var faktisk to for 1 eller sådan noget, men tænkte, at vi ville meget hellere bage dem selv.. I det mindste, hvis dem vi bager selv bliver mega dårlige, kan vi købe dem. haha.


Vi var også i biografen her den anden dag, og se Big Hero 6.
Den var virkelig god! Og slet ikke som jeg havde forventet. Virkelig god. 
Det var så hyggeligt, vi var alle 7 i biografen og fik kæmpe sodavand og kæmpe popcorn. 


Der er sket en masse andet, men de får deres eget opslag!
nøøjsss