søndag den 2. november 2014

Halloween

uuuuhh
faaarlig
Halloween

Det var i fredags, og jeg havde egentligt en masse planer for hvordan jeg skulle bruge fredagen inden pigerne kom hjem fra skole, men sådan blev det ikke, da lille søde Nisa fik feber. Så vi lå i sofaen hele dagen og var syge. Hun blev rigtig opvartet med dyne, kakao, is og lemonade.
Jeg bagte endda boller! Men hun var for dårlig til at spise, åårh.

Så dagen gik bare med hygge.
Så hentede jeg Lara fra skole, vi så filmen færdig og begyndte så småt at summe med halloween hejs.

Jeg var meget farlig med skeleton make up og skelet kostume med tylskørt.
Vi trick or treat'ede i lidt tid, indtil Nisa blev mere syg. Pigerne fik samlet ret meget slik! og jeg var så heldig at få lidt, hihi.

Jeg havde ikke prøvet at lave sådan slags make up før, så jeg Googlede mig meget frem og så nogle youtube videoer.Der var mange der havde gjort rigtig meget ud af halloween pynt! Det var super sjovt og vi gik bare rundt i nabolaget. Folk var super kreative.

På lørdag skal vi til Halloween fest i Bellevue hos Mette og Kenneth, som holder dansker-halloween fest.