fredag den 31. oktober 2014

Sounders og Storm varsel!

Lørdag var en ret lang dag!
Vi skulle først til Camerons football game. Vi så "dog" kun halvdelen af spillet, hvilket bestemt ikke gjorde noget, for det regnede og var tidligt om morgenen.
Da kampen var færdig, kørte vi direkte til Seattle hvor vi skulle se Sounders spille fodbold. Det var super sjovt og vi fik de klammeste 'garlic fries' i verden, som smagte gudeskønt.
Det er fritter, med hvidløg og løg væltet ud over. mmh

I mens kampet skrev Anna, og spurgte om jeg ville med i Bellevue centeret, hvilket jeg gerne ville. Jeg nåede lige at svare hende, så døde min telefon.

Kampen var helt vild, hver gang de scorede, gik folk amok og der var fyrværkeri og flammekastere.. Hold nu op.

Jeg blev sat af i Bellevue og fik shoppet nogle fine jeans og andre ting. Vi bestemte os at spise på Red Robin, hvor jeg fik verdens bedste strawberry lemonade. mmh. Så gik der politimænd rundt og spurgte om man ville støtte et eller andet, super mærkeligt! og de havde deres pistol med, uuuh. farligt.

Vi satte os ud i Annas el bil, som er ret smart. Der var dog ikke meget strøm tilbage på den, kun lige så vi kunne nå hjem. Anna kører derud af og vi er lidt i tvivl om vejen hjem. Jeg sætter GPS'en til "HOME" og vi kører efter den.

Lige pludselig
Ender vi på Lars Tyndskids marke. Vi er endt i noget der ligner en sørgelig spøgelsesby, Bothell
Og vi er liiiige ved at løbe tør for strøm, der er hvertfald ikke nok til at vi kan nå hjem, åh herre gud.

Så vi skal finde en el-tank-station. Det er ikke nemt, for hvad vi ikke vidste var, at der var udsendt stormvarsel og man skulle gerne holde sig inden døre. 

Vi gik ind i en halv skummel kiosk og spurgte om vej til den nærmeste el-tankstation, det vidste han da selvfølgelig intet om, og GPS og internettet virkede ikke helt optimalt. Men jeg fik fundet en adresse og vi listede derhen.
Vi fandt elstationen og var lykkelige!
Lige indtil vi fandt ud af, at strømmen var gået i hele byen.
Så der var ingen el at hente
hurra siger jeg bare

Så vi panikker lidt, finder ud af, der er en el-station lidt længere væk, som vi nok sagtens kan nå.
Den ligger midt ude i et industri kvarter, som er mega uhyggeligt, for alt er slukket og lukket.

Men el-stationen virker! Der er hvertfald lys i den
Anna finder sit tank-kort frem og prøver at 'betale' for strømmen.
Men den vil bare ikke tage i mod hendes kort.

Lige nu, sidder vi midt ude i ingenting
i en el bil
i en by hvor al strømmen er gået
og min samsung telefon er død og Annas iPhone 4 er nede på 20%

Anna er ret opgivende og spørger, om vi ikke bare skal sove i bilen...
argh.

Vi skriver til hendes hostdad og spørger om han vil hente os, det ville han gerne. I mens prøver hendes hostmom at guide os igennem hvordan man bruger el-tankstationen og taler imens med kundeservice.

Annas telefon dør, og vi føler os ret alene lige pludselig
Anna kommer så i tanke om, at hun har et ladekabel til en telefon, måske passede den til min. Hun hiver så et iPhone 5 kabel op. Hold nu op.

Vi venter omkring 2 timer på hendes hostdad kommer og redder os. 

På vejen hjem ser vi alt strøm er gået og trafiksignalerne ikke virker. Ledninger og træer vælter om ørene på os (argh, og dog) og vi ræser hjem ad. 

Bo kommer så og henter mig hos Anna og da vi kommer hjem, sidder alle i stuen og er bange og har stearinlys tændt. Jeg finder en film frem på bærbaren som vi sidder og kigger, det var nu hyggeligt.