tirsdag den 7. oktober 2014

Grreeeat Wolf Lodge!

Her i weekenden var vi alle sammen på tur!
Vi besøgte Great Wolf Lodge, som er et.. hotel med badeland, noget tryllestave løb og videogames hejs.
Pigerne går til Girlscouts, og det var dem der havde arrangeret turen. Pigerne havde derfor en masse legekammerater og jeg kunne bare følge med som det tynde øl.

Vi sov der én nat, og det var rigeligt for mig!
Men det var super sjovt. Man købte disse tryllestave til overpris og så skulle man gennemføre en bane. Banen tager dog 6-8 timer og er 10 miles (16km) rundt på hele hotellet. Man skulle finde krystaller og sjov, tror pigerne spillede det 3-4 timer, og så var det også rigeligt. Der var jo også badeland!

Jeg synes jeg tog ret mange billeder, men det gjorde jeg så ikke alligevel!

Værelset var super fint. Jeg boede på værelse med ikke-girlscouts. Som så var 2 mænd, pigernes legekammeraet AJ og Bo... og mænd snorker. fedest.
Ej, så slemt var det ikke, haha.Se det var da meget hyggeligt!
Sofaen kunne slåes ud som seng, og der var jeg så heldig at sove!

Håndvasken var ikke på badeværelset.. hvilket jeg måske synes var lidt uhygiejnisk og mærkeligt. Men tilgengæld kunne man børste tænder mens en anden var i bad, så det var meget smart. Jeg kunne godt lide de små detaljer på hele hotellet. Lampen f.eks. var små agern, og det var super gennemført det hele.

Gas..brændeovn midt i det hele. Den varmede dejligt og super hyggeligt. På den anden side var restaurenten, der spiste vi morgenmad.Som man måske kan skimte, er badelandet bag ved. Det var super sjovt og har nogle vilde rutsjebaner!Prøv så lige at se nogle SINDSSYYYYYG flotte lysekroner!!
De er godt nok smarte!

Billederne her er fra lobbyen, men kan lige ane et gelænderhejs nederst i billedet, her er indgangen til svømmehallen og et pizzaria og bar og slikmutterhjørne.. og spa til voksne, og selvfølgelig en til børn/piger, for alt var total prinsesse og lyserødt og kvalm. Feministen i mig gik lidt i stykker.

Aftensmaden første dag. Jeg pudser glorien og fortæller at jeg spiste min første Cæsar salat uden at få kvalme.  Sikke voksen jeg er blevet. Den smagte herligt.

Dagen efter spiste vi morgenmad. Ordentlig amerikansk buffet. Det var - ALT - hvad hjertet begærer, og hvis ikke ,skulle man bare brokke sig længe nok, så skulle de nok finde det frem.

Her spiser jeg... scramble egg og bacon, PANDEKAGER <3 med sirup!! <3 og noget .... ja. Nisa prøvede at forklare mig hvad det var, jeg fangede det ikke helt. Det var vist noget.. friturestegt toast med kanelsukker.. aner det ikke, men det smagte fantastisk. 
Og lidt melon til sundhedsapostlen i mig, haha. 
Jeg spiste en tallerken mere af noget.. hejs. 

Her er vandlandet!
Hvert 5. min eller noget, kom klokken.. så gik der lidt, så væltede tønden med vandet.. Og der er VIRKELIG meget vand! Jeg stod nedenunder den på et tidspunkt, haha. 


Og til sidst lidt blandede billeder.
Naturen rundt omkring, det var super fint. Jeg prøvede at tage et billede af det åndssvage bjerg, men der kom hele tiden skyer og træer.. og biler og huse. Men jeg så det, og det var super flot. haha.

Det sidste billede er Bo, Bo slæbte mens Caja holdte telefoner og tablets. Et meget vigtigt job!