fredag den 19. september 2014

Fuld fart på vandet

Her for lidt siden, sagde Bo at vi var inviteret til noget hygge-noget hjemme hos hans ven. Jeg vil selvfølgelig gerne med og vi pakker vores badetøj og tager med. Da vi ankommer, finder vi så ud af, det er en eller anden meget fin fest, hvor damerne er i rockabilly kjoler og rød læbestift og opsat hår. Her kommer jeg i min hula-mickey mouse trøje og uglet hår.

Men det var super hyggeligt. Der var bartendere og mad. ja tak.
Senere kom der også jazz band, haha!


Mike (som havde inviteret os) bor ud til søen, der er super flot. Han inviterede os ud på hans båd, hvor vi så skulle sidde i badering bag båden.
Det var så ikke lige meningen
at jeg skulle sidde i baderingen..

Vi havde været ude at svømme, jeg havde taget mit badetøj af og skiftet til normalt tøj.
Selvfølgelig skulle jeg da lige i den badering der.
huhej, uden badetøj men i mickey mouse tshirt og cowboy shorts.Sidst fik Bo og jeg en tur uden børn, Mike fortalte at "hvis det bliver hårdt eller farligt at holde fast i baderingen, så giv slip, vandet gør mindre ondt end det"
wut!
så gik det ellers bare løs
De gjorde ALT for at losse os af den stakkels badering og det fik han da så også gjort.
Bo fløj af først, derefter blev jeg sendt som en raket gennem luften og ned i vandet.
Da vi får kæmpet os op af vandet, smiler Mike og siger "Ved i hvad der er sjovt når man først allerede er våd? -- Så kan I prøve igen! juuhu!"
Så vi gik ned i båden igen og blev LOSSET af baderingen. Nøjs.
Jeg rystede stadig dagen efter, man skulle spænde helt vildt i alle muskler for at blive på baderingen!

Bagefter havde jeg fået rigeligt vand, men pigerne satte sig op i jacuzzien med dejlig varmt vand
Lara som sommerjulemand
Og jeg varmede mig i mens ved det fine bål......
Gas bål.. hvor amerikansk har det lige lov til at være.