mandag den 11. august 2014

Stop: AuPairCare Orientation at Hilton Hotel

Skoleopholdet var langsomt.. og kedeligt. Man gik bare og ventede på at man kunne komme ud at se noget.

Det var så kedeligt, at jeg faktisk har glemt hvad vi lavede.

Det var fra mandag til torsdag.

Mandag,
beskrev jeg lidt i sidste oplæg, vi var med flyet, ventede på AuPairCare for at hente os.
Da vi ankom til hotellet, skulle vi stille vores bagage og sætte os i et lille ankomstrum, hvor de havde et lille PowerPoint med regler for hotellet og andet godt. Man fik udleveret et plastikkort (som jeg heeeelt tilfældigt glemte at aflevere.. hæhæ.) som gav en 15% eller 20% i Starbucks på hotellet og i Gift Shop.
Og inddelt i farver. Jeg var orange. Alle andre orange skulle også til Washington state. Hvergang man rækkede hånden op for at svare på deres spørgsmål, fik man et point. Holdet med flest point fik en præmie om torsdagen.

Jeg boede som sagt på værelse med en tysker og franskmand. Jeg sov i dobbeltsengen første nat, så det var rart. Jeg mener vi spiste på hotellets restaurant, hvor jeg fik en Angus Burger med fritter. mmh.

Tirsdag
skulle man lære hinanden lidt at kende, så vi startede kort ud med nogle spørgmål.. om ting jeg ikke kan huske.
Om aftenen betalte jeg 42$ (omkring 230dkkr) for en guidet tour.. Der var rigtig rigtig meget trafik, og vi sad bare inden i bussen, så vi så ikke ret meget anden end butikker fra busvinduet. Vi så Frihedsgudinden og Centralpark og ja.. har taget en masse billeder.


'

Udover den fine dobbelthage, så er den lille pind ude i horisonten, den utrolig populære Frihedsgudinde!!!
Ja, man kan vidst godt sige, at det var ikke særlig.... sejt. 
Det nye World Trade Center

Hotel Plaza som Kevin fra Alene Hjemme bor på

 Lugte heste ved Central parkCentral park

Euro cafe eller sådan noget ved Times Square
Fik noget turkish chicken salat, smagte ret godt.. udover de havde puttet rosiner i, ikke så lækkert.Inde i ToysRus var der en karusel?!?!

Onsdag 
var vi i skole til kl 17. puha.
Kan ikke rigtig huske hvad vi lavede, mener det var der vi lærte om disciplin og hvilke lege vi skulle lave med børnene.
Det viste sig, 'Kluddermor' åbenbart er en dansk leg, hvor børnene holder i hånden og 'kludre' sig ind.
Så når man er godt kludret ind, så skal man sige "kluddemor, kluddermor! kom og se hvor heksen bor!"
Så det viste den ene gruppe, så det var sjovt.

Jeg er ikke med på billedet, så bare stop med at lede.Senere tog mig og Cathrine (hende til højre) til Harmon Meadows, hvor vi spiste på Cheeseburgers in Paradise. Jeg fik noget kylling og ribs, med en mærkelig coleslaw og fritter, Cathrine fik en sindssyg burger. Deres barbecue sovs er mega god!Lidt af det sodavand man kunne vælge.. Jeg tog Sprite med Raspberry, kæmpe fejl. Den er bestemt ikke god.


Vi var inde i en parfume butik.... Der var en svampebob firkant parfume. 
Samt en masse andre mærkelige parfumer!
Det var en dame parfume, der duftede meget sødt..


Så fik vi også Frozen Youghurt. Det var virkelig godt. Fik mange forskellige slags is og toppings. Det bedste synes jeg var karameliseret valnødder. mmh.


Torsdag
Jeg skulle flyve kl. 17, vi blev kørt til Newark Airport omkring kl 14-15. Indtil da skulle vi have CPR og first aid something. Det var nu meget rart lige at få opfrisket og hvad man skal gøre hvis man får et brændsår og andet. Vi så en masse videoer og skulle lave førstehjælp på en dukke.

Vi lærte også, at hvis man i bil, blev 'trukket ind' (?) af politiet, skal man ikke svare på, hvorfor man blev trukket ind, man skal spørge hvorfor. Desuden skal man ikke prøve at give dem penge i hånden.

Der stod på vores billet vi ville få Dinner på flyet... Men alligevel spiste jeg lidt sjov McD mad. Det var vist en ... ej, kan ikke huske det. men brødet var sådan 'blomster' formet?

Ja.. Det her var i magasinet i flyet. MEGET mærkeligt. hvorfor skulle man købe sådan noget til sin hund mens man var i et fly?

En anden sød historie:
Jeg sad ved siden af en lille pige, hun var vist 5 år. Hun kedede sig rigtig meget, og hendes far var meget træt, så jeg underholdte hende. Vi sad og så Mr. Pearbody and Sherman på min bærbar. Da den var færdig, hørte jeg musik på min tablet, mens hun spillede Papa Pear. 
Det var vist kun 2. gang hun spillede på tablet, så imens jeg prøvede at få lidt søvn, spillede hun. Hendes far vågnede og hjalp hende lidt med spillet.

Han fortalte lidt om Seattle og at der var sne på nogle af bjergkæderne. Det var ret vildt?!
Vi fløj over dem lidt senere, jeg så også en vulkan!

Vi var 7 au pairs i flyet, men da vi kom ud af flyet, løb vi næsten alle sammen til bagage claim, for at finde vores familie og kuffert!
Bo var åbenbart kommet i god tid, så han var der (heldigvis?) da jeg kom, jeg fandt ham og hilste. Vi gik over til min kuffert og fik fat i den.

Senere kommer der indlæg om 'landingen' hos Bo.