fredag den 22. august 2014

Første "rigtige" arbejdsuge og meetup

Og her skriver jeg "rigtige" .. for det er det jo egentligt ikke. Bo er startet på arbejde igen efter ferien, men pigerne har stadig ferie indtil først i september. nøjs en lang ferie de har!

Det er stille og roligt. Jeg vågner omkring 9 og går op og spiser morgenmad med pigerne, som typisk består af halv granola/müsli og cheerios med mælk.
Deres mælk er vildt mærkelig. Ikke nok med at der er 1,87liter/½ gallon, er der 13 gram sukker i en fat free mælk! I 'whole milk' er der lidt mindre sukker i.

Nå, men så spiller vi lidt spil og rydder lidt op, spiser frokost som består af rugbrødsmadder.

De har haft playdates hver dag, så jeg skal lige gå med dem hjem til deres legekammerat og så har jeg lidt fri.

Bo kommer hjem omkring kl 17, og så er den dag faktisk gået..

I onsdags, sagde vi farvel til deres gamle au pair, Victoria. Jeg skulle køre pigerne fra Bo's arbejde og hjem, dog havde jeg glemt GPS.. og min mobil var løbet tør for strøm.
Så Bo fortalte vejen, og så kørte Caja ellers ud i det. Det gik... meget lidt godt.
Jeg kørte efter byen 'Renton' fordi.. det kunne jeg huske jeg havde hørt før.
Senere fandt jeg så ud af, at det var den helt gale retning.
Så efter en times kørsel, kørte vi ind i Renton by og spurgte om vej. Der var en sød pædagog i en børnehave, der printede en kørselsvejledning ud.
Jeg fandt vejen, vi var på vej hjem og alle var lykkelige.
Dog, var jeg lige smart nok i en fart, for da kom jeg til at køre af en afkørsel for tidligt. Og så er man på den igen, for herovre er der ingen kære mor, så.. vi måtte køre hele Renton rundt igen, jeg tænkte, vi skyder da lige genvej gennem en vej.. Det skulle jeg aldrig have haft gjort, for så kørte jeg endnu længere væk.
Vi gik ind i et forsikringsfirma og spurgte om vej, han var rigtig sød og sagde det var super nemt at komme på motorvejen derfra.
Efter en time var vi på rette vej igen, og så efter en halv time, var vi hjemme i sikkerhed.. og vi spiste kage og is som plaster på såret. åh herre jemini.

Bo arbejder i Bellevue, så jeg skulle bare fra Bellevue -> Sammamish.
I stedet for tog jeg lige vejen ned til Renton.. og så kørte lidt rundt i Renton og så tilbage igen.

Senere skrev jeg med en anden au pair, Youngueun som har været her i 2 måneder og hun spurgte om jeg ville med til noget meet up i Bellevue. Det ville jeg gerne og så kom hun kl. 19 og hentede mig.
Det var så på en Starbucks, og det var noget engelsk-meetup, hvor andre der heller ikke var så gode til engelsk, kunne komme og tale det med andre. Der var dog også nogle andre unge der går på Bellevue college, der bare kom for det sociale.  Det var meget hyggeligt.

I dag, fredag, skal pigerne til sleep-over og i morgen, lørdag, skal pigerne til fødselsdag kl 11, så jeg håber på at kunne få shoppet lidt, for jeg mangler virkelig tøj nu.

Vejret her er virkelig godt. Det er varmt og solen er rigtig skarp.
Og jeg valgte kun at bukser og lange trøjer med her til. åh ha.

Sidste weekend kørte vi riiiigtig langt. Vi kørte op i nogle bjerge og gik en lille smule, men det var crazy sindssyg hårdt, så vi gik bare lidt rundt. Det var super fint.


Det her er ved "Paradise" der var så flot og jeg havde selvfølgelig glemt mit kamera..
Men der var også et fint vandfald, det var så hyggeligt.

Senere kørte vi et stykke og spiste på Chrystal mountain. Der skulle vi tage en lift op, det var overskyet, så det var lidt ærgerligt, men det var super fint og maden var dejlig!
Chrystal Mountain kan man i vinter perioden stå på ski, så når det engang bliver aktuelt, skal vi derned et par gange.