tirsdag den 12. august 2014

Destination: Sammamish

Det er jo alligevel nogle dage siden jeg ankom, men så er det også mere at skrive om!

Bo og pigerne har heldigvis ferie, så det er en blød landing. De kan godt lide at slappe af, så mens jeg ordnede jetlag og slugte alle de nye indtryk, så gik det stille og roligt. Super rart. 

Jeg ankom torsdag aften. Så det var bare lige på hovedet i seng.

Dagen efter viste Bo mig lidt rundt. Jeg fik udleveret et 'Safeway' og 'FredMeyer' medlemskabskort, som er supermarkeder. Vi var vist i FredMeyer, jeg købte lidt hårkur, Victoria, den forrige au pair, var så sød at efterlade mig lidt shampoo og balsam. Jeg købte en sjov tandpasta, som åbenbart er ret hip. Den er lilla uden på, hihi.

Jeg fik pakket lidt ud, det så sådan her ud i et par dage. Havde ikke meget overskud


Jeg falder i søvn ret tidligt, før børnene. Jeg er træt omkring 21.30 og går i seng der. Det betyder også jeg vågner ret tidligt. En dag fik jeg ordnet mit tøj og hængt på bøjle så det var pænt.


Som I nok kan se, er der ikke meget tøj. Jeg pakkede meget let, da der kun var en halv kuffert til rådighed. Den anden halvdel var fyldt med make up og slik og smashbook. 
Havde en masse masse godter med, superflyers, marcipanbrød, fyldte chokolader, 3 pakker kæmpe meget lakrids med og uden sukker på og ja. Så slik løber vi ikke tør for længe. 

Vi var ude at besøge noget blazin' bagels eller sådan noget, de var ret gode. Bo var ovre og få lidt øl, hvilket var meget sjovt at se. 

Lørdag aften bagte pigerne og jeg en slags jordbærtærte, der kom lidt lakrids i cremen, hvilket smagte dejligt.

Og uden at sige for meget, tror jeg at jeg bor i hus med en mus, for hver dag er der taget et stykke af kagen, som ingen vil indrømme. hmmm... Pigerne og jeg har kun fået 1 stykke, og der er kun en kvart kage tilbage.. mystisk..

Nå men, i går var vi rundt i Seattle og kigge. 
Washington state er ret nyt, bare for omkring 40 år siden var det bare landsbyer midt ude i ingenting, så alle bygninger og ting der er her nu, er ret nyt og stadig meget flot. 
Der er super flot, der er mange bakker og bjerge og sindssyg flotte udsigter. Midt på motorvejen kan man kigge til højre, så er der udsigt til kæmpe bjerge og til venstre en hel skov. 

Nå men, Space Needle er super hipt. Det er IKKE et vandtårn, det er faktisk.. bare en restaurant, så kan man betale et svimlende beløb for at tage elevatoren op og kigge ud.


 Bo fortæller, at arkitekten bag Space Needle tænkte, at sådan ville alle højhuse se ud i fremtiden. Men det ville jo være helt åndssvagt, så meget plads og så højt oppe, for bare en restaurant. nå, jaja, skøre amerikanere. Sjov er den da.

Vi gik rundt i byen og spiste inde i.. noget. Jeg fik en chipotle burger, der smagte dejligt. Pomfritterne er også virkelig gode herovre, de efterlader lidt skræl på dem, mmh.

Vi gik forbi et museum, der både er kunst, sci-fi og musik?! Jeg synes det var virkelig pænt, vi var bare ude foran, Bo synes det var mærkeligt..
Men det var så skinnende! uuh


 Jeg kan virkelig godt lide Seattle, der var også et kæmpe springvand med (klassisk!) musik. Så legede børnene i badetøj der og løb rundt, mens forældre hyggede med bog eller noget.
 Så kørte vi hen til en bro, hvor der nedeunder er en trold. Det var lidt ligesom bukkebruse agtigt.


 Lara piller næsen, Nisa og jeg står oppe på skulderen.

I dag brugte jeg så en maaaasseeeee penge. Juhu
Manglede noget lækker body shampoo og så fik jeg også købt en masse andet lækkert.


Det dufter ret dejligt. Så glæder mig til at komme i bad! juhu. Der står nogle ret sjove ting bag på, så tog lige et billede.
forstør ved at klikke på billedet
Jeg købte 'It's raining men (Shower gel, den gule 18,95$ - 106kr) - Ocean Salt (face and body scrub, øverst hjørne 21,95$ - 122kr) - H'suan Wen Hua (hårkur, 20,95$ - 116kr) og Charity Pot (håndcreme 5,95$ - 33kr) 
Dyrt, men sindssyg lækkert. Så hurra. 

Udover bare at bruge penge, var vi i et kinesisk supermarked efter flæskesteg, haha! De havde dog ikke nogen lige nu, da det mest er i julen de sælger det.

Jeg fik også søgt efter et social security number, så jeg kan få åbnet en bankkonto.

Desuden glæder jeg mig crazy sindssyg meget til at iPhone 6 kommer ud, jeg låner min fars sure android telefon, og hold nu op... hvor er jeg glad for jeg kun låner den!!