torsdag den 20. marts 2014

Verdens bedste svampede chokolade kage på 30min

Jeg fik for lidt siden øjnene op for madbloggeren Frk. Kræsen.
Hun er svensker, blogger på dansk, og har 'opskift for dummies' som er verdens bedste opskrifter. Jeg lavede dadelbars og rocky road med min lille fætter og kusine på 4 og 6 år og de forstod hele tiden hvad næste etape var. 

Men hun har denne kladdkaka, der slår alt. Ja, du læste rigtigt. Brownie, muffins, dansk chokoladekage.
Det eneste du skal bruge er en ske, piskeris, skåle, springform og ingredienserne og så er du godt kørende. Kagen skal bage i 20 min og det tager ikke meget længere en 10 min at klaske tingene sammen.

Opskriften er her: http://www.frokenkraesen.com/2013/01/kladdkaka.html
Den kan piftes op med 100g hakket mørk chokolade og/eller lidt hakket nødder.


Frk. Kræsen lægger sidste hånd på.