torsdag den 16. januar 2014

Sjove tv-serier du bare skal følge med i!Jeg elsker tv-serier og har ventet længe på nye sæsoner af mine yndlings!

Jeg følger med i Awkward, Pretty Little Liars, The Carrie Diaries, New Girl, Agents of Shield og er begyndt på Sherlock.Awkward handler om Jenna. Jenna er en kedelig tøs, hun har 2 veninder, Tamara er den sjove, festlige og farverige pige, Ming er nørden og hende der vil ind på Harvard. De er almindelig kedelige og ingen kender dem på skolen. Jenna bliver forelsket i den populære dreng Matthew. Serien er ikke så langtrukken og der sker hele tiden noget. Der er 3 sæsoner, den er helt igennem en sjov og tåkrummende serie, du må se!Pretty Little Liars handler om de 4 piger, Hanna, Emily, Spencer og Aria, der har mistet deres veninde Alison. De ønsker at komme til bunds i Alisons død, de får mærkelige SMS og opkald fra 'A' som truer dem med at fortælle deres hemmeligheder til alle og de ved ikke hvem 'A' er. Serien er ret spændende, men nogle af tingene er langtrukken og nogle afsnit kunne man godt springe over. Der er 4 sæsoner, lige nu er jeg nået til afsnit 14 og man ved stadig ikke hvem A er. Selvom den kan føles lidt langtrukken, tryllebinder den en, fuldstændig åndssvagt, men jeg kan ikke stoppe hvis jeg først begynder på et afsnit. Den er spændende og man kan associere sig med nogle af tingene pigerne oplever. 

The Carrie Diaries handler om Carrie Bradshaw. Ja, hende fra Sex and the City. Det handler om da hun var en ung pige der ville være forfatter og leve i New York. Hun bor ude på landet nu og bor med hendes lillesøster og far. Den er også super sjov og hyggelig. Hun kender ikke Miranda, Charlotte eller Samantha. Man møder dog Samantha i sæson 2. Det er en serie man kan se flere afsnit af gangen uden at kede sig. Den er ikke langtrukken og du holder af Carrie lige med det samme. Der er  sæsoner og det er virkelig sjovt. 


New Girl er serien om Jess. Jess er ulykkelig og har lige slået op med sin kæreste, nu vil hun flytte til byen og slikke sine sår. Hun flytter ind sammen med 3 andre mænd, som ikke helt forstår hendes kvinde-problemer. Den minder lidt om 'Friends' men nyfortolket. Der er 3 sæsoner og den er virkelig sjov!Agents of Shield er til dem der elsker superhelte. Man hører om S.H.I.E.L.D i f.eks. Iron Man og Avengers, hvor de sørger for at få kendskab til e forskellige superhelte, deres egenskaber og om ting der vil skade Jorden. Den er rigtig god, hvis man er til superhelte og til Sci-fi agtigt. Der er en sæson og action-packed!

Sherlock er moderne udgave af Sherlock Holmes.  Jeg er først lige begyndt på den, så ved ikke så meget om den. Jeg har kun set første afsnit, men synes den fanger en og er ret sjov. Der er 3 sæsoner, få afsnit, men afsnittene tager omkring 1 time og 20minutter, så man skal afsætte lidt tid til Sherlock.