lørdag den 3. august 2013

Ro ro ro min neglelak!

Det er nu længe siden jeg har skrevet blogindlæg. blablabla

Siden sidst har jeg holdt studentergilde og fået en masse lækre gaver. 
Jeg vil vise jer nogle ringe jeg købte på nicehair/nicemakeup fra Erbs & Bjerke til rigtig billig ift. normalprisen!
Desværre er de udsolgt nu, men det er disse: 


Jeg har også fået et meget fint armbånd, som jeg er vældig glad for. Det ligner lidt Be Christensen, men jeg må ærligt indrømme, at det er jeg sgu for nærig til. Jeg har i stedet fået det af min farbror, som har købt det på denne side: HF-design
De koster fra 125kr, ægte læder og er super lækre. Jeg er ihvertfald tilfreds!

Jeg har lagt neglelak, uuh.
På ringefingeren er det, de der plastik gøjer fra Sally Hansen, det var sgu ikke noget at råbe hurra for. 
Ellers sort neglelak, Essie - Matte about you, som gør neglelak mat og en holographic fra Gosh. Synes det var ret sjovt, men holographic var ikke så god til at dække og jeg havde ikke tålmodighed til at blive ved.
I går var det mega godt vejr, min lillesøster havde købt en  oppustelig kano fra Fakta sidste år, den fik vi endelig søsat. Det var mega sjovt!!
Hvis I bor tæt ved vandet (hvilket alle stort set i Danmark gør) så køb seriøst sådan en. Den kostede 399.- og det var så sjovt!