fredag den 16. august 2013

Gratis! GRATIS? GRATIS!!

Jeg elsker gratis ting!
Og hvis der findes nogen andre, der også gør, synes jeg I skal prøve Freemarket.nu. Du opretter en bruger, klikker på 5 produkter du vil have, får gratis fragt og voila! Gratis produkter til dig.

Du skal ikke skrive kortoplysninger ind, kun din addresse. Jeg prøvede det her for lidt tid siden, og min pakke kom i dag! Jeg troede ærligt ikke på det først, men prøvede alligevel. Der var intet girokort i min pakke eller noget der tydede på at jeg skulle betale.

Jeg bestilte 3 forskellige vitaminvand, 2 skumbananer og 2 p-tærter. hihi. Har spist en p-tærte, den var satme god og smagte Fruit water og "support" vitamin vand, det smagte ganske forfærdeligt, men tilgengæld brugte jeg da ikke penge på det! juhu.

Hvis I selv vil prøve, så bestil det på Freemarket.nu, der er godt nok ikke så mange ting at vælge imellem, men altså.. man kan ikke klage over gratis.