torsdag den 28. marts 2013

"Tatovering?! Ej kan du ikke bare male det og hænge på væggen?"

Titlen er en citet fra min mor. Hun er en værre bondeknold. Tatoveringer er kun for rockere og det er meget bedre at få malet det og hængt op på væggen.

Som den utrolig velopdragen og nydelig datter jeg nu er, lytter jeg da selvfølgelig til min mor.

Min ven har lige fået tatoveret hele armen, det gad jeg bare slet ikke. Det gjorde fucking ondt, hvorfor fanden vil man pine sig selv for kunst... hvilket minder mig om, kunst er et meget vidt begreb..

Men jeg så en aften nogle tatoveringer, hvor jeg tænkte.. Nøjzz, de er ellers godt nok fine. Men kan ikke lige finde nogen der maler sådan.. Ok, jeg har måske heller ikke ledt så længe. Tænker at min venindes far måske har lyst til at male til mig..

Desuden er jeg blevet hel vild med svaler. Den der typiske alle får med en masse svaler er meget fin, men ikke speciel original, men den her! woowwwww. 

Stilen hedder vist trash polka. 
Update:Stilen er vist kaldt: Xoïl / Loïc

Det er sådan en god blanding af alt. Jeg elsker det. 
Se lidt flere her: http://imgur.com/a/h9M3r?gallery eller google trash polka. meget af det er dog rødt og sort og død og ødelæggelse.