onsdag den 2. januar 2013

2013

Så blev det nytår. 

Mit nytårsaften blev anderledes. 
Vi gik 4 km, fik mødt nogle fremmede på diskotek der først truede os, derefter gav os sprut. Super hyggeligt. Udover bordet var noget lort, så der konstant væltede sprut ud over os. Da vi skulle hjem, ventede 25min på en lorte bus. og så var det pisse koldt og mine stilletter var noget værre lort at gå i, så gik i Vans hele nytårsnat. ej.

Men jeg havde en gaaaammel kjole på. 4 år gammel. har ikke brugt den, troede ikke jeg kunne passe den, men det gik fint. 

Vi skålede nytåret ind i en bus, så det var da bare hyggeligt.. haha. Vi var de eneste i den bus.

Men nytårsfortsæt.. Det tror jeg ikke på. 
Hvis jeg bare tager mig sammen til at træne og rydde op lidt oftere, så går det nok.

Men i den nærmeste fremtid, skal jeg have min "webshop" op at køre. Skal sælge en masse brugt tøj, det er stadig flot, men er for småt. Det er mange mærke bukser, så der må da være en ung dreng, med lidt skillinger, der kan bruge det. Det bliver på denne side: http://cajabfpshop.tk

2013 det år, jeg forhåbentligt (7-9-13) bliver student. 
og hvad skal jeg så?
Jeg aner det ikke.

Tror det bliver noget au pair i England eller USA i nogle måneder og så har jeg forhåbentligt kommet i tanke om hvilken uddannelse jeg vil på. Vil gerne opleve noget, før jeg bliver kedelig og gammel. 

Desuden venter jeg stadig på mine stilletter fra Nelly.com 
og min jakke..
Kom nuuu ):

Desuden, nu hvor jeg ikke nåede det ved hverken 1000 eller 2000 sidevisninger på bloggen, vil jeg prøve at nå det ved 3000. Vil holde en konkurrence hvor man kan vinde præmier! 

Tænker på, om det skal være sådan pige ting, eller mere noget alle kan bruge?

Desuden, har jeg overvejet at lave et indlæg med, hvordan du slipper for .blogspot.dk på din blog, så den bare hedder dit blognavn.tk
Det er ganske gratis, det er lidt besværligt, men synes det er det værd.