søndag den 9. december 2012

Smykker fra Chipii.dk

Jeg er ret god til overspringshandlinger. Midt i min SRP.
Jeg elsker billige smykker, og gerne få den bedste pris som overhovedet muligt.

Jeg fandt frem til den nystartede smykke-webshop, www.chipii.dk. Der er åbningstilbud på varerne lige nu, helt op til 70% (!!) så skynd jer at købe!

Jeg er jo stor fan af eBay, men lige nu, går alt jeg bestiller derfra, bare galt. Så for at være sikker på, at jeg modtager det, jeg køber, bestiller jeg kun fra danske hjemmesider. I sær hvis jeg skal bruge det her til jul!

Hjemmesiden er ret overskuelig og så er den lyserød! Hihi. Udover åbningstilbuddet, er der også nu gratis indpakning, gratis levering, udvidet returret, hurtig forsendelse og ingen kortgebyrer!
Det jeg synes er godt ved selve layouten af hjemmesiden er, at du kan nøjes med at få vist de produkter, til den pris du ønsker at give. Så hvis du har et fast beløb, til fx din venindes gave, så sortere den i produkter over den pris, så du ikke skal kigge på noget, du alligevel ikke har råd til. 

www.chipii.dk er inddelt i restsalg, halskæder, ringe, armbånd og øreringe.
Restsalg, ja det siger vel sig selv, der er ikke mange produkter tilbage, og de er gerne billigere end før! Og vi elsker billig – for hvad der er sparet, er tjent.
Jeg har fundet 4 ting, jeg er helt forelsket i.
Stilen er lidt blandet, men alligevel, synes jeg det passer godt sammen.

Disse øreringe, hedder disko øreringe. Det er ørestikkere, med små sten på. Jeg elsker glitter og glimmer! De er ret moderne og flere store mærker, har lavet disse slags disko-kugle-øringe. De er ret søde.
I samme stil med øreringene, har jeg forelsket mig i en krave.
 

Den hedder Hollow. Den er bare så flot. Den har den helt rigtige krave-form, og har de flotte detaljer. Der står ikke hvad kraven er lavet af, men af hvad det ligner, ligner det metal. Hvilket må siges, at være mega sejt! Det er så flot, til en kedelig skjorte, med dette smykke. Eller bare en t-shirt.

Nu skifter stilen så.
Nu bliver det mere rock-chick. Det er sorte store smykker, der skriger af originalitet og god stil. Hvis jeg selv skal sige det, haha!
 
Det ligner slange skind. Mega sejt jo?! Kan godt lide, at det er sådan lag-på-lag. Der er billede af, hvordan det ser ud på armen på siden.

Synes det er sejt, og meget anderledes end de to forrige smykker.
Der er en ring, der passer meget til dette armbånd. Det ligner faktisk den, pigen har på! Tilfældigt?
 
Den er ret stor, hvilket er mega fedt jo! Hvem siger, at det kun er halskæder der må være store? Ringen hedder queen, hvilket må siges, at den lever op til. Se lige hvor stor og flot den er? Elsker detaljerne på metallet, det giver lige dét ekstra.

Nå, det var så dagens sidespring. Må nok hellere prøve at gå i seng.. eller lave noget fornuftigere – der er startet en ny film på TV2! Ej..