onsdag den 12. december 2012

Nyt layout!

Jeg har lavet nyt layout.. Ved sgu ikke rigtig hvad jeg skal synes om det.

Synes det er fint osv, ellers havde jeg jo ikke lavet det om.
Men synes det er herre irriterende at man skal klikke på indlægget for at læse det hele.. Men aner ikke hvordan jeg laver det lort om.

Det må jeg til at blive klogere på........
mmh, kodning <3

Desuden, er der kommet 3 nye knapper øverst!

Den første er min personlige facebook bruger. Ikke fordi den er pisse interessant, men så kan I se hvem jeg er.

Den næste, er min google+ konto. Den er så endnu kedeligere end min facebook, men altså.. nu var knappen der. Der var også til Linkedin og noget der hedder Delicious.com/, men det ved jeg ikke hvad er...

Så er der til dem der læser på RSS feed. - men aner ikke om det virker. lol. 

Hvis I vil have et nyt specielt layout, men ikke er så skarp til kodning, hvilket jeg ikke er, har jeg tyvstjålet layoutet fra den her side: http://newbloggerthemes.com
Så kan I også prøve! haha. 


Men udover det, har jeg ikke rigtig noget at byde jer på. Mit liv er i stå pga. SRP - hvilket heller ikke er det store jeg får lavet dér... og så venter jeg på en masse pakker fra H&M og en ring fra chipii
Så skal jeg snart købe julegaver. I år har jeg og min bedsteven aftalt at købe gaver til hinanden.. Er ret spændt på om han overhovedet får købt noget og jeg skal også lige finde på noget at købe til ham....  Hader at købe gaver til mænd. 
Efter min far er blevet single, og flyttet hjem, så ønsker han sig en masse køkkenting. Jeg ELSKER køkkenting. <3 <3 <3 Så det bliver ikke så svært.