onsdag den 5. december 2012

Mette Blomsterbergs dråbeformet skåle

Jeg elsker Mette Blomsterberg. Hun er bare så sød og rar. Hun bander og svovler og underholder, i stedet for de der "korrekte" tv kokke. Jeg elsker at kigge på andre lave smukt mad, dét må siges at hun gør det. Jeg elsker bare at bage kager, og spise. mmh.

Men hun var i dag sammen med James Price, Price brødrene og deres programmer er jeg store fans af også. Hun gav James nogle skåle, hvor jeg så kom i tanke om de skåle, hun bruger i sit program "Det søde liv".


Det er de her skåle. Synes de er så super flotte.
De vil måske ikke passe med de ugle-tallerkener fra Ittalla jeg allerede har, men disse skåle kan virkelig præsentere en kedelig pære-banan-yoghurt flot.. forestiller jeg mig hvertfald. 

Skålene kan købes, hvis man har et CVR nummer, altså hvis man er erhvervskunde, hvilket jeg ikke er.. 
Men de kan købes her: www.bronnum.dk/ og de hedder Buffet Line.

Mette Blomsterbergs egen hjemmeside, sælger dem også. Men på nuværende tidspunkt, sælger hendes hjemmeside kun den mindste skål, XS.