lørdag den 1. december 2012

Jul i tv'et. Hvad skal vi se?

I år kommer min absolutte yndlings julekalender i fjernsynet!

Bamses julerejse

Jeg elsker den julekalender! KOM JUL, KOM SNE, KOM GAVER!

Den kommer på Ramasjang, 17.30 - 17.50
Må ærligt indrømme, jeg er en smule skuffet over at DR1 ikke sender den på deres hovedkanal!!

Udover Bamses Julerejse <3, kommer der en masse andre julekalendere.
Jeg prøver at holde styr på dem med en lille oversigt:

Julstjerner, DR1, 19.30-20.00
Ved ikke hvad den handler om, men den er ret sød. Og en anelse mærkelig... på den ikke-gode måde. Nåede du ikke at se den 19.30, kommer den kl 20.00 på Ramasjang. hihi

Jul i Valhal, TV2, 20.00-20.30
Så den kun lidt første gang den var der. Mener den er ret sjov. Den handler om en pige og nogle nordiske guder. 

The Julekalender, TV2, 22.15-22.35
Ja, den behøver vist ikke beskrives så meget. Den er ret sjov også!

Sex and the city, TV3, fra 23.15
Jeg mener altså, at den kommer kl. 22 i hverdagene, tror den kommer det her tidspunkt, fordi der er en film før sex and the city. Men helt sikkert også en af mine favorit "julekalendere"!

Voksen julekalenderen i år, på DR2 hedder Jul i kommunen. Jeg regner med selv at se den, der er mange kendte og gode skuespillere med. Tror den er sjov. Den varer kun 10minutter. 23.00-23.10 Er den så kedelig at man ellers ville falde i søvn??

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
I dag, lavede vi julehygge med hele familien. 
Vi vil gerne lave en tradition ud af det, og dette er 2. gang vi gør det. Vi kommer kl 15, spiser æbleskiver og drikker glögg. Dagen før var jeg hos københavner-moster og bage ALT hvad julekager indebærer. Og så skal der laves juledekorationer - til den helt store femogtyveører. Jeg plejer at være okay god, men i dag, ej. Der gik det sgu lidt galt. Sidste år, lavede jeg en fin krans, til at hænge på væggen. I år, brugte jeg samme krans, bare med gran og til at hænge i loftet med lys i. 


 Min hund, Miffy, var dog ikke så begejstret over middagen. Hun blev nødt til at lukket ude, men prøvede flere gange at komme ind til os. Fik et snapshot af hendes flugt. Nurh, lille lorte hund.
Hun ser bare gal ud. hahahahaha. sker der for øjnene. Hun kom næsten ud igennem det lille hul mellem "hegnet" og gulvet.