fredag den 16. november 2012

what a week!

Jeg hører til det folk, hvor jeg ikke laver bestemt meget om ugen. Er bedst til bare at sidde her hjemme og slappe af. Men oh dear God, det blev det ikke denne uge.

Okay, mandag og tirsdag blev ikke til så meget andet end afleveringer, men onsdag skulle jeg med fandens vold og magt til fields med min bedsteven og han plager om jeg ikke vil køre derind i bil. Jeg bor 1 time fra Fields, så vil egentligt helst tage toget. Men nej nej, så jeg står op kl. lort for at køre min mor på arbejde, for derefter at køre i skole, og så sætte kurs mod hans arbejde og hente ham. "nårh ja, Caja vi skal lige runde Nørreport kl. stress" ja selvfølgelig. Og så får jeg ikke engang købt noget til mig selv i Fields.
Hvilket bringer mig til et andet emne, hvad skal jeg købe til mig selv i julegave? hm.
Nå, men jeg var først hjemme herre sent. doh.

Nå, torsdag, yoga kl lorte røv til 08. Mine veninder bailer mig og jeg laver krokodille-, svane-, hund og-jeg-skal-give-dig-yoga stillinger. jaja. videre i skole og så til Frederiksberg og se den nye Twilight. Jeg vil ikke kalde mig selv fanboy, men fuck ham Edward er lækker. fuck haters (← sejt at sige) og var hjemme igen kl lort.

I dag, fredag, var jeg inde og se Christian Fuhlendorffs show "Enestående" i Bremen. Billetter vandt jeg i en konkurrence på KiMs facebookside. Siddepladserne var elendige, der var ingen benplads og folk sad i vejen med deres store hoveder. Jeg elsker Fuhlendorff, han elsker ogs mig, for han gav mig et kys engang i Husk Lige Tandbørsten. <3 Jeg var inde og se det med min veninde, Pelle , som jeg var ret overrasket over at hun synes han var sjov. Men igen, Fuhlle er jo en lille søde sveske <3 lol. 
Det var et lidt anderledes show end alt det andet han har lavet, han talte meget om tro og religion, og hans eget liv, om hans kærlighed, kæreste, barn og misbrug. 
Han kom med nogle gode ordsprog, som jeg ikke kan huske. Men han var ret sød og talte meget om følelser, som man ellers ikke ser i hans tidligere shows. 

Desuden var/er der galla på skolen, men min store kærlighed trækkede altså. Det er jeg nu ikke så ked af. Men kan godt mærke, at jeg er sgu lidt kedeligere nu end for nogle år siden. Nu vil jeg egentligt helst, fredag aften, sidde med min dyne og pose chips og spille sims eller se tv. 

Hvor er livet dog dejligt.I søgen om at være enestående, må man vel bare anerkende, at hvert individ, er som et sandkorn midt i Sahara. Vi er sgu ikke så enestående som vi selv tror - Heller ikke mænd i dametøj.