lørdag den 24. november 2012

Julegaveønske fra Coolstuff.dk

Højt fra træets grønne top, stråler juleglansen, med sin nissegrød, så god og sød.
Julen handler om familie, kærlighed, god mad og fejre Jesus.

Ej - julen handler om mad og gaver. Mest om gaver.
Jeg har en ønskeliste, jeg hver måned tilføjer/fjerner ting fra. Men eftersom jeg er blevet 18, står folk ikke længere i kø om at give mig gaver! :( 
Så må man give sig selv gaver, eller vinde sig til dem.

Coolstuff.dk udlover en valgfri julegave, hvis man skriver et indlæg om hvilket produkt man ønsker mest.
Jeg gik i krig på hjemmesiden, og hold op. Der er mange lækre sager, jeg godt kunne ønske mig. Jeg kan stadig ikke bestemme mig.

Jeg har kigget på begge ting længe.

Det ene er en blomsterkrukke, ja hurra tænker du. Det er er specielt ved denne blomsterkrukke er, at den hænger på hovedet! WHAT! PÅ HOVEDET? jaa, på hovedet!


http://www.coolstuff.dk/Hangende-blomsterkrukke

Jeg synes den er vild. Hvem gider have planter stående på jorden?
Det nye er helt sikkert i loftet.. På hovedet!


Den anden ting, jeg har kigget på, er en muffinform. EN MUFFINFORM? jaa, en muffinform. HVORFOR DET? KRUKKEN ER DA SEJERE
Jaaaa, men se nu her. Der er en lille pind i muffinformen, så man kan page muffins med en chokolade i foreksempel. 
Se her:
http://www.coolstuff.dk/Magisk-Muffinform
Synes også den er ret smart, i stedet for kedelige kun-dej-muffins, at den lige bliver piftet op med noget andet indhold. - Tror det vil være godt med chokolademuffins og skumfidus i! ELSKER skumfiduser! ihihi. med kakao og skumfiduser <3


Nu har det stået lidt, og jeg er kommet til den konklusion, at jeg ønsker mig mest den hængende plante.
Synes den er imponerende, anderledes, noget man aldrig har set før. Min mor elsker planter, i skrivende stund, har mor pyntet op med kornstrå.. eller hvertfald hvede/halm ting i en blomsterkrukke, ej. Så tror at noget anderledes, nyt vil gøre underværker i dette skøre hus.

Der står, at der ikke ryger jord ned på gulvet, fordi der er sådan en skive der holder på det. Der er et billede af det: 


Synes det er mega smart. og praktisk. Jeg har et ret lille værelse, så det er ret smart at den kan hænge.

Man kan købe den hængende blomsterkrukke her: 


Desuden kigger jeg tit på Coolstuff, hvis jeg skal give gaver til mænd. Jeg hader at give gaver til mænd/drenge, for det første, aner de ikke hvad de ønsker sig, for det andet så er det bare svært at købe gaver til dem.
Men Coolstuff.dk har altid et eller andet man kan give dem, mangler du en gave, til din ven, din bror eller andet mand folk, som er besværligt at købe gave til, kan jeg helt sikkert anbefale at kigger på de to sider her: