onsdag den 7. november 2012

eBay smykker.


Det er længe siden jeg har lavet et indlæg, så nu vil jeg lave et. Dette bliver med nogle smykker fra eBay til ingen priser. elske eBay, man kan købe en masse ting, til rigtig små penge, som jeg rigtig godt kan lide. 

Jeg har kigget på 3 stykker smykker, der skulle være 'vintage' inspireret, ved nu ikke lige hvor meget vintage jeg synes det er, men synes de er meget specielle og med nogle andre detaljer end man har set før.

Jeg vil starte med at vise det, jeg synes er flottest. Alle har været ude at investere i en stor halskæde.. næsten. med undtagelse, nemlig mig!  Har kigget meget, men enten været for dyre (har kigget på Dyrberg Kerns SS13 kollektion, der er en virkelig flot en der minder meget om denne) 


HOT! Fashion Vintage Jewelry Magnificent Beautiful Golden Necklace Chain Pendant
http://viewitem.eim.ebay.dk/HOT-Fashion-Vintage-Jewelry-Magnificent-Beautiful-Golden-Necklace-Chain-Pendant/170936259187/item
Det er næsten åndssvagt, denne halskæde koster 28,31dkkr inklusiv fragt! Der vil ikke komme told på, da varen er under de 110kr (eller er det 80kr?). Jeg synes kvaliteten ser fair nok ud, den er ikke lavet af plastik men metal. Man skal dog nok bare være opmærksom hvis man er allergisk overfor nikkel..

Mit andet smykke, er en "kopi" af en fingerring fra Yves Saint Laurent. 

Den ægte ser sådan her ud: 
http://www.net-a-porter.com/product/321299, pris: omkring 1500kr


Den falske:

Women's ladies Lady's Golden Vintage Style Retro Gem Gemstone Ring Jewelry
http://viewitem.eim.ebay.dk/Womens-ladies-Ladys-Golden-Vintage-Style-Retro-Gem-Gemstone-Ring-Jewelry/180890402409/item
har dog ikke samme flotte sten/glas, men synes nu alligevel den fænger. Den er fra eBay og koster 9,19dkkr inkl. fragt. 


Det sidste smykke jeg vil vise, er et armbånd. Armbåndet passer nok mere til.. ja. Det er lidt anderledes, men stadig i den lidt mærkelige gammeldags stil.
Armbåndet koster 14,75dkkr med fragt. 

New Design Vintage Bohemian Turquoise Beaded Choker Bracelet - Sky Blue
http://viewitem.eim.ebay.dk/New-Design-Vintage-Bohemian-Turquoise-Beaded-Choker-Bracelet--Sky-Blue/170935488524/item
Det var lidt fra nu. Næste indlæg tror jeg bliver med lækkerier fra etsy.com Dette er en masse ragelse som folk sælger ud af som ebay jo egentligt også er..

Nu vil jeg nyde præsidentvalget i USA. agtigt.. går nok snart i seng..