onsdag den 21. november 2012

ALGOT til dine sko og stilletter

Jeg elsker sko. Jeg elsker sko rigtig meget. Mine sko hader mig, jeg har ikke sat mine sko særlig pænt efter at have brugt dem.
Men jeg tænkte, der må være noget jeg kan gøre, så de bliver passet lidt mere og det står pænt og overskueligt.

Jeg købte en masse på min IKEA tur med Pelle, men jeg fik kun samlet mit bord og skiftet farvede hylder ud med hvide. 
Jeg glemte at sætte min skoholder op. Det er sådan et hvidt stativ til stilletter/sneakers/al godt (hæhæ, ordspil? ALGOT) fra havet, som koster ingen penge (medmindre du vil have et meget stort)

Stativet består af 3 dele, en skinne, en "arm" og selve skoholderen. Nu kalder jeg det altså bare en arm, for ved ikke hvad jeg ellers skal kalde det..

Min skinne er ca 80 cm, jeg har 4 arme og 4 skoholdere. Jeg skulle ha haft købt en ekstra arm og skoholder, så ville det passe bedre. Man kan sagtens nøjes med 50 cm, så er der plads til ca. 12 par sko, hvis du har 3 par på hver skoholder. Man kan godt presse så der er 4 på hver række.

Men mor borede hullerne for mig, og så gik jeg ellers selv i gang. Er ret tilfreds faktisk. Udover det er lidt svært at tage skoene helt inde bagerst. Men det er helt sikkert bedre end at de bare ligger i en stor bedroller. Før:
Nu:
Dem der ikke er på hylderne, er mine veninders.. Som jeg altid glemmer at aflevere når jeg ser dem. doh.

Men hvis du selv har lyst til at prøve, kan du købe det her: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/S99903825/