mandag den 8. oktober 2012

pres på scor-en-frø-fest!


Det var tid til den årlige scor-en-frø-fest på gymnasiet, og fordi jeg er 3.g'er, skulle jeg have noget blåt på. Min mor havde syet en buksedragt (shit det lyder åndssvagt, buksedragt..? sparkedragten <3) i kongeblå, mega flot farve. Man kan købe mønstret i Stof&stil hvis man selv vil prøve. hihi.


Den er dog ret kedelig uden lidt accessories, så drømte lidt om et gult eller rødt bælte som kontrast til det blå. Det er bare umuligt at finde i Køge by, og ville også have en af disse moderigtige chunky necklaces (lyder bare lidt bedre end en stor fed bombastisk halskæde?) som sjovt nok også bare umulig at finde.

I stedet, sprang jeg ud i en DIY-halskæde. Det er ret sjovt. Det er med noget nær 100 (gerne flere) sikkerhedsnåle med perler og en god tålmodighed og en sød snor, og så igang.Ville godt ha haft nogle perler til at sætte i mellem, for at få mere fylde, men den må udbedres en anden gang. Fandt heller intet bælte, så måtte tage et kedeligt brunt et.

Og fotografen fra festen tog ikke billeder af min lækre body, så har ikke engang et fint billede af mit tøj. dumme nar. ej. 


                           


Desuden mangler jeg et par ganz normale stilletter. I sort. Med en ordenlig sål, er træt af stilletter man får ondt i foden af lorte stilletter. 

Kan bare ikke bestemme mig om jeg vil have de der sorte stilletter med nitter og sten bagpå, eller om de bare skal være helt sorte og kedelige. 

Der er dem som er mest kendt fra Nelly.com, der hedder "forget about your boyfriend", som er mere eller mindre de samme som Jette Riis også har. Nelly.com har bare aldrig i andre størrelser end str. mega lille. Og mine fødder er ikke den størrelse! 

Men Jette Riis har dem altid i min størrelse, wehiiii. 

Se dem lige!

http://www.miinto.dk/p-462424-jette-riis-copenhagen-stiletter

Men det ændre jo ikke i, at jeg mangler nogle helt normale sorte.... men de her er jo også meget søde. Især ved siden af min Jeffrey Campbell Lita Spike. <3                           

Desuden er jeg lidt af en heldig potatis. 
.. Udover at DSB fucker med min økonomi.

Jeg elsker Christian Fuhlendorff, han er så sjov. Og dejlig, på den der L.O.C agtig måde. mmhh <3

Men jeg tjekker en min mailbox, ser en email fra Kims Chips, første øjekast tænker jeg det er en SPAM mail, men læser den alligevel.


*spænding opbygges*

Så har jeg gudhjælp'me vundet 2 billetter til Fuhlendorffs show "Enestående". juhuu! 
Elsker at vinde. Især når det er gratis! hihihihi.